Sivut

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Maybe you're right. Maybe I did it on purpose. Because I can. Because I know things about you, about your family, about your boyfriend. And I know them before you do.

Heti aluksi haluan kiittää teitä siitä, että olette alkaneet lukijoiksi! On mukavaa, etten kirjoita vain itselleni, vaikka toki blogin alkuperäinen tarkoitus oli, että saan omat ajatukseni selvitettyä tänne, mutta on aina kivaa saada kommentteja ja muiden näkökulmia asioista.
Tosiaan, Tommista ei ole kuulunut mitään tänään. Ymmärrän kyllä sinänsä, koska hän on toisessa kaupungissa töissä ja on kiireinen, mutta olisi ollut mukavaa saada edes yksi viesti tai pikainen puhelu. Ehkä myöhemmin, ehkä ei. 
Mutta silti minua lohduttaa se tieto, että Tommi ei ole myöskään Sallan kanssa. Salla meni kotiin koulun jälkeen ja Tommin auto ei ollut pihassa, joten tiedän, että Tommi puhui minulle totta sanoessaan olevansa töissä.
Olen kai kauhea kyttääjä, kun tarkoituksella kävelen Tommin talon ohi, vain tietääkseni puhuiko hän totta, mutta mitä muutakaan voisin tehdä? Pitäisi luottaa, tiedän, mutta vielä en siihen täysin pysty, valehteleehan Tommi Sallallekkin kokoajan, joten miksi ei myös minulle?
En tiedä kuinka kauan kestää, ennen kuin voin täysin luottaa, mutta uskon, että niin käy. Kunhan vain pääsemme Sallasta eroon, enkä ole enää vain kolmaspyörä.

Huomenna kuitenkin haluan nähdä Tommin. Oli hän töissä tai ei, haluan silti. Olemme viimeeksi viettäneet aikaa yhdessä yli viikko sitten ja sen jälkeen vain nähneet pikaisesti hänen työpaikallaan. Sinnekkään en voi enää mennä, sillä viimeeksi siellä ollessani kiinnijääminen käytti liian läheltä. Olen kyllä koko päivän koulussa ja Tommilla on luultavasti vasta illalla töitä, joten näkemisemme menee yöhön, mutta olen valmis valvomaan nähdäkseni hänet. 
En malta odottaa huomista. Vaikka tiedänkin, että tulen luultavasti pettymään taas.

2 kommenttia:

  1. Ainoa hyvä puoli toiminnassasi on, että olet tehnyt selväksi kaverisi poikakaverille, että suhteen pitää loppua, jos hän haluaa olla yhdessä kanssasi. Mutta mielestäni sinun olisi pitänyt tehdä tämä heti, jo ennen kuin aloitit salasuhteen kaverisi selän takana.

    Ymmärrätkö edes, kuinka paljon voit satuttaa muita omilla teoillasi? Tilanteesta vastuussa ovat KAIKKI sen osapuolet. Et ole puhdas pulmunen, kun olet lähtenyt tuohon touhuun mukaan. Yrität hakea oikeutusta teoillesi.

    Mikäli Tommi ei jätä Sallaa, ole vähän fiksumpi ÄLÄKÄ JATKA suhdetta. Jos hän ei jätä kaveriasi nyt niin ei kykene siihen myöhemminkään ja pelaa vain teidän kanssa kahta peliä.

    VastaaPoista
  2. Tiedän, että teen väärin. Tiedän sen ja omatuntoni muistuttaa minua siitä joka päivä yhä enemmän.

    Menen tänään myöhemmin tapaamaan Tommia aikomuksenani erota. En tiedä, että eroanko, se riippuu täysin Tommista. Jos hän on valmis eroamaan Sallasta tämän viikon aikana, voin jatkaa, muuten meidän juttumme oli tässä. Raportoin tänne myöhemmin mitä tapahtuu...

    VastaaPoista