Sivut

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kommentteja

Tosiaan, blogistani on keskusteluja melko paljon erinäisillä palstoilla, niin itse tekemiäni, kuin muidenkin tekemiä. Blogiin ei vielä kovinkaan paljon kommentteja ole tullut, mutta keskusteluissa olen saanut jos jonkinlaista kommenttia.
Toisinaan kommentit onnistuvat tekemään pahan mielen, mutta toisinaan ne saavat minut myös ajattelemaan asioita ja antavat uusia näkökulmia. Halusin myös tänne kirjoittaa joitakin keskustelupalsoilla saamiani kommentteja, kysymyksiä ja näkökulmia ja vastata niihin myös täällä.

Aloitan Suomi24 -palstan keskustelusta. Tämä on siis jonkun muun aloittama keskustelu siitä, miksi naiset aina haluavat varatun miehen. Vastasin kysymykseen, että tottakai mielummin olisin ottanut sinkun, kuin varatun, mutta täydellisellä miehellä nyt sattui olemaan tyttöystävä. Linkitin keskusteluun myös blogini, ja ei mennyt kauaakaan kun sain kommentin.

Rakas Taivaan Isä,mitä vilpittömimmin rukoilen Sinua, että tämä Ada Amalia -blogin kirjoittaja varattuine miehineen sairastuisi mahdollisimman pian ALS-tautiin.
Kiitos. Aamen.


Ja siis selventääkseni, ALS-tauti on etenevä sairaus, joka rappeuttaa sekä ylempiä että alempia liikehermoja.

En ymmärrä, miten joku voi olla noin julma, että toivoo toiselle niin paljon pahaa. En ikinä, ikinä voisi toivoa kyseistä sairautta, tai ylipäätänsä mitään sairautta kenellekkään, enkä varsinkaan ihmiselle, ketä en tunne ja olen muodostanut käsitykseni hänestä parin kirjoituksen pohjalta. Annoin kommentin kuitenkin mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Samaisessa keskustelussa oli myös asiallisempi kommentti, joka laittoi minut taas miettimään asioita.

Valitettavasti mies jättää sinutkin, kun mielenkiintoisempi tulee kohdalle. Suhteesta suoraan toiseen siirtyvä ei ole koskaan mitään laatumatskua.


Tiedän, että näin saattaa käydä, olen ottanut tietoisen riskin ja yritän nyt elää sen kanssa. Helppoa se ei ole, mutta näillä mennään.

Seuraavaksi luin Cosmopolitan -palstan kommentteja. Siellä sain enemmänkin kysymyksiä muun muassa siitä, miksi olen ryhtynyt suhteeseen varatun miehen kanssa ja enkö tajua, että mies jättää minutkin pian. No, näitä asioita olen pohtinut täällä blogin puolella aiemminkin, joten en niitä enää tähän kirjoita, vaikka kysymykset hyviä olivatkin.
Ketjuun viimeisenä tullut kommentti kuitenkin iski kaikista eniten. Mainitsin siitä jo aiemmassakin postauksessa, mutta se jäi yhä pyörimään mieleeni. Se oli kommenteista paras, asiallisella sävyllä kirjoitettu ja täynnä totuuksia, joita olen yrittänyt itseltäni piilottaa.
Kommentin kirjoittanut nainen oli itse Sallan roolissa ja heillä tilannetta vaikeutti yhteinen lapsi. 


Hän ei halua todellista vastuuta toisesta ihmisestä, eikä todellista suhdetta. He ovat hänelle kuin vuokrattu auto tai lomamatka. Sieltä kuitenkin haluaa palata kotiin. 
Hän keksii kaikenlaisia tekosyitä. Tiedätkö- Sinulle ,itselleen ja toiselle naiselle. 
Ehkä sinun on aika avata silmäsi ja etsiä vierellesi joku joka oikeasti haluaa sinut. Sinähän annat kaiken tommille muttet itsellesi. 
Sitähän tommikin haluaa. Hän ei rakasta sinua, koska ei ole vierelläsi. 
Hän rakastaisi sinua jos ei pyytäisi sinua odottamaan "sopivaa hetkeä". 
Kuten ei rakasta Sallaakaan. Näin se vain on.
 Rakkaus on todella yksinkertaista, mutta ilman kunnioitusta ei ole rakkautta. On vain surullisia pelejä, eivätkä ihmiset halua nähdä todellista itseään. 

Tässä olivat kommentista vasta ne iskevimmät kohdat, alkuperäinen versio oli paljon pidempi, mutten sitä kokonaisuudessaan tänne kopioinut, ettei menisi romaaniksi tämä postaus. Nämä todella saivat miettimään. Vastasin kommentoijalle keskustelu palstalla pitkästi, täällä kuitenkin olen näitä asioita paljon pohtinut ja tulen pohtimaan, joten en nyt vastaustani tähän kopioi.

Kamalia kommentteja, loistavia kommentteja, kiitokset silti niistä kaikista. Heittäkää jotain toki myös blogin puolelle ja lisäsin sähköpostin oikeaan sivupalkkiin, sinnekkin saa kirjoitella.
Kysymyksiä voi myös laittaa, jos jotain tulee mieleen, ilmoitelkaa paikalla olostanne!
Nyt, hyvät yöt kaikille, palaillaan huomenissa :)



4 kommenttia:

  1. mä en pystyis jakamaan mun miestä kenenkään kanssa :(
    mutta teidän tilanteessa sinänsä ymmärrän, jos tommi haluaa olla sun kanssa, mutta salla uhkailee itsemurhalla jos tommi jättää, ja tommi kuitenkaan tuskin haluaa sitä. pattitilanne :s

    VastaaPoista
  2. Ei tämä helppoa olekkaan, enkä itsekään olisi vielä hetki sitten uskonut, että joutuisin jakamaan mieheni toisen naisen kanssa. Voi olla, että minun ja Tommi juttu päättyy eroon piankin, mutta en usko, että hänen ja Sallankaan suhde kauaa kestää..

    VastaaPoista
  3. Hmm, no asioita voi katsoa monelta kantilta. Lueskellessani mietin lähinn "bitch", mutten mitenkään suurempia vihan tuntemuksia, osaan myös ymmärtää. Mutta jos kyseessä olisi esim minun mieheni ja saisin selville että olisi salasuhde kenen tahansa kanssa, siinä vaiheessa toivoisin vähintäänkin ALS-tautia tälle kolmannelle osapuolelle, ehkä myös miehelleni.

    VastaaPoista
  4. "Ei tämä helppoa olekkaan, enkä itsekään olisi vielä hetki sitten uskonut, että joutuisin jakamaan mieheni toisen naisen kanssa." Sinähän se toinen nainen olet btw.

    VastaaPoista