Sivut

torstai 9. helmikuuta 2017

Väsynyt

Mä oon väsynyt. Väsynyt heräämään aamuisin. En meinaa päästä sängystä ylös. Väsynyt pukemaan päälle. Väsynyt harjaamaan hampaat, meikannut en ole enää aikoihin. Väsynyt tekemään aamupalaa, lapsen aamupalasta puhumattakaan. Kaikki heitetään maahan ja saadaan raivarit. Mä oon väsynyt ulkoilemaan. Mä oon väsynyt palaamaan kotiin. Mä olen väsynyt maksamaan laskuja ja hoitamaan paperiasioita. Mä olen väsynyt petaamaan sängyn. Olen väsynyt juttelemaan ihmisille, pitämään yhteyttä kehenkään. Mä olen väsynyt siivoamaan. Mä olen väsynyt unettomuuteen. Mä olen väsynyt olemaan väsynyt.

2 kommenttia:

  1. Voi sua! Jaksaisitko pyytää itsellesi arkiapua, tukihenkilön? Se voisi hieman auttaa tuossa tilanteessa. Sä pärjäät ja sä jaksat vielä, vaikka nyt tuntuu vaihteeksi tuolta. Olen lukenut koko blogisi ja kuules, sussa on sisua! Leuka pystyyn, pyydä hieman apua. Sä nouse ton yläpuolelle taas ja kuules, pienen prinsessan kanssa on aina tuollaista. Sellaisia ne on, ihania, kamalia, suloisia ja ärsyttäviä ;) Tsemppiä ihan vilpittömästi sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä :) Tukiperheasia on hoidossa, jonot vain ovat valtavat. Kaikkki muu apu on jo haettu ja tuntuu tässä kaupungissa toimivan huonosti :/ Mut eiköhän tää tästä taas.

      Poista