Sivut

perjantai 15. toukokuuta 2015

Betonilähiöt

Revin ja riehun, pistän tavarat palasiksi. Heitän lautaset seinään ja potkin reiän oveen. Sä roikut mun kädessä ja yrität saada mut muuttamaan mieleni.
"Antaisit anteeks, antaisit vielä anteeks."
Seuraavana kyytiä saavat olohuoneen verhot ja kukkamaljakko. Se kaikki on vain materiaa, turhaa paskaa jolla mä olen yrittänyt tehdä itseäni iloiseksi. Sen alle mä olen peittänyt kaiken paskan, unohtanut todellisuuden ja uponnut ruusujen tuoksuun. Se on ohi nyt.
Miksi juuri hän? Miksi? Kenen tahansa muun kanssa mä olisin sen voinut ymmärtää, mutta hänen kanssaan sä menit sänkyyn vain satuttaakses mua. Ansaitsetko sä mielestäs vielä kolmannen mahdollisuuden? Mun mielestä et ja se on ainoa asia millä on merkitystä.
Mä olen se itsekäs ämmä joksi sä olet mua kokoajan haukkunut. Mä en ajattele enää sua enkä ketään muutakaan.
Lyön oven kiinni perässäni enkä palaa enää koskaan. Niin monesti mä olen tehnyt sen virheen, mutta en enää.




Seuraavana iltana mä istun taloyhtiön tuuletusparvekkeella. Viillän syvän viillon ranteeseen ja ajattelen sua. Vieläkin mä paska teen näin itselleni sun takias.

4 kommenttia:

  1. Kun et olis sitä lasta tähän sotkenut.

    VastaaPoista
  2. En kyllä hetkeäkään usko, että pystyt pysymään erossa hänestä. Olet niin addiktoitunut tuohon typerään draamaan - kun blogisi lukee alusta asti, niin huomaa että se on se millä täytät elämääsi, ei suinkaan materia. Valitset tehdä virheitä yhä uudelleen ja uudelleen. Et sinä mikään uhri ole näiden miestesi kanssa ollut enää vuosiin, et ollut silloin kun päätit jatkaa Tommin tapailua Sallan selän takana, etkä ole Laurin kanssa ollut enää pitkään aikaan - hän on kyllä karvansa näyttänyt jo aikaa sitten, mutta sinä tyttö se tykkäät draamasta ja siitä, että saat tuntea olevasi merkityksellinen sen keskellä.

    Oikeasti toivon, että todistat epäilyni vääräksi ja pystyt pysymään erossa Laurista. En usko siihen pätkääkään koska näyttöjä ei ole, mutta jos niin teet, on se kyllä täysin ennennäkemätöntä lujatahtoisuutta sinulta.

    VastaaPoista
  3. Ei hyvä luoja. Mä todella toivon, että tämä blogi on pelkkää feikkiä, eikä lasta ole tuossa mukana. Et ajattele lasta yhtään kun itsellesi noin teet. Saatikka ole valmis vanhemmaksi kun täyty kämppä laittaa palasiksi. Niin ei vain tedä vaikka kuinka vituttaa. Kasva aikuiseksi ja anna vauva adoptioon.

    VastaaPoista
  4. Tämä blogi on kuin pieni ote salatuista elämistä tai mistä tahansa saippua oopperasta. Uskon että blogin alun kirjoitukset saattavat olla totta mutta nyt mennään mielikuvituksen alimmalla tasolla ja väkisin pidetään blogia pystyssä. Ennustan synnytyksen lähestyessä keskenmenoa jolla peitetään ettei mitään lasta ole koskaan ollutkaan tulossa. Jos olen väärässä niin allekirjoitan tämän tekstiosion ensimmäisen kommentoijan esittämän nkemyksen.

    VastaaPoista