Sivut

perjantai 15. elokuuta 2014

Parempi päivä

Kerrankin mulla on ollut aamusta asti ihan hyvä fiilis. Mä heräsin auringonpaisteeseen kaikessa rauhassa, söin hyvin ja niin edelleen. Mulla ei ollut kiire yhtään mihinkään. Sain valita vaatteet ja meikata kaikessa rauhassa ja kerrankin mulla jopa oli mielenkiintoa tehdä niin. Mä päätin jo eilen illalla, että tänään olen pois koulusta. Mä en vain yksinkertaisesti jaksa mennä sinne.

Jossakin vaiheessa iltaa mä olen suuntaamassa baariin juomaan muutaman ja sen jälkeen varmaankin katson leffaa kotona. Tommi soitti mulle eilen illalla ja kysyi, että tahdonko mä mennä sunnuntaina sen kanssa syömään johonkin. No miksikäs ei. Tommilla on taas joku uusi nainen kuvioissa, mutta ei se näköjään muakaan ole aivan kokonaan unohtanut.

Mä koko viikon elättelin toiveita siitä, että Lauri pääsisi tänään kotiin. Ei hän sitten kuitenkaan pääse. Ja nyt hän vielä kaiken lisäksi on niin kiireinen, että ehtii tuskin soittaa moneen päivään ollenkaan.

Mä yritän elää tämän päivän kuten normaalit ihmiset. Mä yritän mennä kauppaan ja järjestellä tätä kämppää, kun mulla kerrankin on voimia siihen. Mulla on oikeesti hyvä fiilis nyt.

2 kommenttia: