Sivut

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Viimeinen viesti

Jaa, ehkä mä nyt sit kuitenkin hankin sitä apua.

Eräs ihana blogituttu oli jutellut sellaisen henkilön kanssa, joka voisi ehkä auttaa mua ja kohta mun olis tarkoitus laittaa viestiä tälle henkilölle. Saa nyt nähdä tuleeko siitä mitään, mutta aion mä yrittää. Tämän kerran.

Ja mä muuten pidin sen lupauksen, etten juo tänään! En mä baarista osannut pois olla, mutta tuliset kanankoivet riitti mulle tänään. Tommin kanssa mä tosiaan olin liikkeellä. Kuskiks lupauduin ja kuskina olin. Me ollaan Tommin kanssa jotenkin läheisempiä kuin ennen. Ystävinä siis, ei mutten. Ja hyvä niin.

Laurista mä en oikein osaa sanoa mitään, enkä edes tahtoisi ajatella. Lähtö on huomenna, eikä me nähdä enää sitä ennen, enkä mä tiedä lomista yhtään mitään. Me sovimme aiemmin tänään, että soitellaan vielä illalla, mutta herra päätti sitten laittaa puhelimensa kiinni. Mä huomasin kyllä päivällä, että sitä ahdistaa ihan helvetisti, mutta mä olisin tahtonut puhua vielä. Mulle jäi niin epäselväksi, että miten me jatketaan tästä. Tahtooko hän nähdä mua vielä, ollaanko me vain ystäviä vai jotain muutakin ja niin edelleen. Ajan kanssahan se selviää, mutta en mä jaksais odottaa.

Mä laitoin vielä yhden viimeisen viestin Laurille ja kaikki on nyt Laurin käsissä.

"Mun oli pakko vielä saada sanoa muutama juttu, ennen kuin sä menet. Älä murehdi meistä, kaikki järjestyy kyllä. Mä odotan sua, mä en tahdo ketään muuta. Mä pärjään, älä huoli. Keskity itsees ja sulje kaikki muu pois mielestä. Me ollaan me, vaikka sä oletkin siellä. Mä tulen sun luo kun mä voin ja jouluna sä olet taas kokonaan mun. Mä luotan siihen, mä luotan meihin.

Mulle voi soittaa koska tahansa. Mulle voi laittaa viestiä, vaikkei olisi edes mitään asiaa. Mä olen aina täällä ja odotan sua. Muutkin on selvinnyt tästä, mekin selvitään. Kaikki järjestyy kyllä. Mä tiedän, että sä pärjäät loistavasti. Onnea matkaan, hani. Mä rakastan sua."

Ällösöpöä ehkä, mutta mun oli pakko saada sanoa, mitä mä ajattelen. En mä tiedä vastaako Lauri, en mä tiedä lukeeko hän mun viestiäni edes, mutta siihen mä en voi vaikuttaa. Nyt mun täytyy vain malttaa odottaa, täytyy selvitä hengissä.

Eipä mulla muuta. Nyt kai teen jotain sen avun saamisen eteen. Palataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti