Sivut

torstai 19. kesäkuuta 2014

Ask me what I did with my life

Että joo. Mä olin eilen baarissa. Menin juomaan yhtä lonkeroa ja kolmannen jälkeen mä löysin itseni Tommin kanssa samasta pöydästä. Kuudennen jälkeen mä olin konttauskunnossa ja soitin Laurin hakemaan mut pois. Oli siinä sitten selittelemistä, kun juuri aiemmin sanoin käyväni ajoissa nukkumaan. No, ei se mitään. Ei Lauri ollut edes vihainen, naureskeli vain mun humalalle. Illalla mä olin varma, että koko päivä pyyhkiytyy pois muistista ja kirjoitin puhelimeen jotakin juttuja talteen blogia varten, mutta ihme ja kumma mä muistan oikeastaan kaiken.

Tommi on sinkku taas. Ja puutteessa. Yritti juottaa mua sellaiseen kuntoon, että olis saanut mut sänkyynsä. Mä kerroin kyllä, että sellaista kuntoa ei oo olemassakaan, muttei se uskonut. Mikäs siinä. Mä join ja Tommi maksoi. Kyllä se kokoajan tiesi, ettei tuu multa saamaan, mutta yrittipä silti. Loppujen lopuks mä sitten lähdin Laurin kyydillä Laurin kämpille ja sieltä mä heräsin tänään. Olin kuulemma jutellut unissani jotain hämäriä juttuja, tosi kiva.

Huomenna on juhannusaatto. Kaikki ovat mökeillään tai ties missä ja minä ja Lauri ollaan kaupungissa kahdestaan. Tai en mä oikeastaan tiedä ollaanko me edes näkemässä huomenna. Kai me ollaan, mitäpä muutakaan me tehtäisiin. 17 päivää jäljellä ja mä aion roikkua jokaisen mahdollisen minuutin kiinni hänessä. Samaa hänkin sanoi eilen.

Äsken mun oli kuitenkin pakko tulla kotiin välillä. Eilinen ryyppäys verotti sen verran voimia, että oli pakko päästä suihkuun ja vaihtamaan vaatteita. Mä en kyllä tänään ajatellut enää kävellä takaisin Laurille, mutta voihan se olla, että herra raahaa itsensä tänne vielä myöhemmin. Se nähdään sitten.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti