Sivut

torstai 12. kesäkuuta 2014

Alla tähtien, yhdessä siitä lähtien

Pitkästä aikaa täällä taas. Mä olen tällä viikolla ollut niin liimautunut Laurin kämpille, etten ole päässyt postailemaan tavalliseen tahtiin. Laurilla olen nytkin, mutta sain hetken omaa rauhaa ja pääsin päivittelemään kuulumisia teille.

Kaikki on oikein hyvin just nyt. Me leikitään aikuisia Laurin kanssa ja meillä on jokin "asutaan yhdessä" -vaihe menossa. Ollaan baareiltu yhdessä, tehty ruokaa, tavattu Laurin ystäviä, käyty rannalla ja ajeltu ympäriinsä. Katsottu liikaa elokuvia, kuunneltu musiikkia ja ahmittu herkkuja. Tänään me kävimme pitkästä aikaa paikassa, jossa tapasimme ensimmäisen kerran. Muisteltiin menneitä ja juotiin muutamat lonkerot ja sellaista. Ei mitään erikoista, mutta ihanaa silti.

Huomenna olisi tarkoitus mennä grillaamaan vähän isommalla porukalla, mutta kaikki on vielä hieman epävarmaa mahdollisen sateen takia. Ehkä me jotain tekemistä keksimme kuitenkin.

Olen hieman ihmetellyt, kuinka minun ja Tommin tilanne on ollut näin kauan näin hyvä. Kaikki on helvetin jees meidän välillämme ja olen tosi onnellinen siitä. Kai se vain johtuu siitä, että Salla lähti pois kuvioista ja Tommin uusi nainen ei ole tippaakaan mustasukkaista sorttia. Lauri sen sijaan on senkin edestä, eikä siedä lainkaan minun ja Tommin juttelua. Sen takia yritänkin puhua Tommille vain kun olen yksin. Mutta se ei ole ongelma, Tommi ymmärtää kyllä.

Eipä tänne sen kummempaa tänään. Mä lähden nyt paistamaan vohveleita, palataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti