Sivut

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Sun (fuck you)

Huhhuh mikä sää! Nostaa muuten mielen korkealle. Tulin vain pikaisesti tänne ilmoittelemaan, että hengissä ollaan ja kohta haen Laurin kanssani grillaamaan. Mä en käsitä, miten pelkällä säällä voi olla näin paljon vaikutusta kaikkeen.

Viimeiset kouluviikot ovat käsillä ja sen jälkeen on kesä. Vaikka kaikki sanovat, ettei täysi-ikäisyys ole niin mahtavaa, kuin annetaan ymmärtää, niin on tää musta ainakin ihan helvetisti parempaa kuin 17-vuotiaana oleminen.

Mä olen onnellinen.

Ja hän ei koskaan tullut. Täällä mä istun yksin rannalla grillaamassa.




4 kommenttia:

  1. Hän on tyttö, joka näki kaiken kauneuden ympärillään, paitsi särkyneessä peilikuvassaan. Hän on tyttö joka jaksoi aina ymmärtää kaikkia, paitsi itseään. Hän on tyttö lempeä, itseään silti piiskaa.
    Valoa ja halauksia, Ada.

    VastaaPoista
  2. Sä saat yksinäisyyden tuntumaan. Niin kuin sen pitääkin tuntua. Meille, jotka ei sitä kunnolla ymmärretä.
    Mä en löydä sanoja. Enkä ymmärrystä. Miks sen Laurin pitää sivuuttaa sut, kun saat muutenkin olla melkein aina ja kaikkialla sivussa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista :)

      Mä en tosiaan tiedä. Kai olen vain liian kiltti. Hän tietää, että vaikka kuinka lujaa huutaisin, annan kuitenkin loppujen lopuksi anteeksi. Hän näkee hymyn surullisen naamarin alla. Ja se on se heikkous minussa.

      Poista