Sivut

maanantai 19. toukokuuta 2014

On pakko mennä päivä kerrallaan

Seksin perässähän se Tommi oli. Mut oli sillä kai jotain muutakin asiaa. Tai ainakin me onnistuimme venyttämään puhelusta melkein parin tunnin mittaisen. Ja taas mulla on se sama outo onnellisuuden tunne, kuin miltei aina sen jälkeen, kun olen puhunut Tommin kanssa.

Nyt Tommi myönsi, ettei hänen uusi suhteensa toimi aivan oletetulla tavalla.
"Seksi on ainoa, joka toimii täydellisesti."
Tiedän tunteen. Tiedän sen niin hyvin.

Sovimme, että suuntaamme baariin yksille tässä joku päivä, kunhan aikataulut sopivat yhteen. Tommin nainenkin tietää nyt minusta ja meidän ystävyydestämme, joten mitään ei tarvitse salailla. En ole kai koskaan liikkunut Tommin kanssa missään ilman, että meidän täytyisi varoa ihmisten katseita. Enkä malta odottaa, että saan kokea sen vihdoin. Kuulostaa typerältä, mutta se on minulle tärkeää, en edes tiedä miksi.


Eipä mulla nyt muuta, pikaista tilannepäivitystä vain. Odottelen Lauria ja ärsyynnyn hetki hetkeltä enemmän, kun ei herraa taaskaan näy. Se vaan on niin lapsellinen, ettei osaa tulla, eikä ymmärrä loukkaavansa.


2 kommenttia:

  1. http://irc-galleria.net/user/miimmii

    http://irc-galleria.net/user/Anskusii%5E%5E

    http://irc-galleria.net/user/claudia%F6


    Ooks joku noista? XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin jo siinä vaiheessa, kun irc tuli puheeksi, että joku jossain vaiheessa linkittää viattomien sivullisten irc-niccejä tänne. Tästä eteen päin kaikki kommentit, joissa mainitaan jonkun muun henkilön profiili, lähtevät poistoon. Ja ei, en ole kukaan heistä.

      Poista