Sivut

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Me vaan unelmoidaan, että jonain päivänä vielä kaikki muuttuu

"Laurin kanssa spesiaaleja suunnitelmia", hahaha. Olishan mun pitänyt arvata, että kerrankin kun mä innostun jostain, niin ei siitä tule yhtään mitään.

"En mä jaksa tänään."
Haistakoon paskan. Miks pitää luvata, jos ei kuitenkaan voi pitää sitä lupaustaan? Maatkoon kotonaan tai juoskoon kavereidensa kanssa baareissa, ihan sama. Mua ei vaan kiinnosta enää. Saa luvan ottaa yhteyttä sitten, kun jaksaa. Mä en jaksa.

Mä ehdin meikata ja laittaa itseni valmiiks ja sitten herra vaan sanoo, ettei jaksa ja katkaisee puhelun. Luoja että mua turhauttaa!

Huomenna mä lupasin nähdä Tommia, jos siitä tulee jotain, joten saa Lauri olla huomisen yksin. Ja maanantaina mulla on tää lukijatapaaminen, joten silloinkaan en ehdi tai vaikka ehtisin, en "jaksa", ihan vaan vittuillakseni. Kerran hän leikkii vaikeasti tavoiteltavaa, minä teen niin myös.

Juuri kun aamulla hehkutin teille suunnitelmistani ja kiireisestä lomasta... Mä vaan makasin koko päivän kotona. 


4 kommenttia:

  1. Voi sua, pikkuinen! Ansaitsisit kunnollisen miehen, joka ei tee sulle ohareita, vaan pitää lupauksensa. Uskon kyllä sen, että Lauri on sulle ihana ja ymmärtäväinen silloin, kun se hänelle itselleen sopii. Mut mieti, kuinka monta kertaa hän on aiheuttanut sulle pettymyksen...Sinä olet arvokas, hieno, älykäs ja tunneherkkä nuori nainen, sun pitäis vaan arvostaa itseäsi enemmän. Ansaitset parempaa, todellakin!
    "vanhus"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä alkaa itselläkin hermo pettää kaikkeen tähän paskaan, mitä käyn läpi kokoajan. En koskaan ole räjähtänyt niin paljon, kuin eilen. Viimeistä viedään, sanoisin...

      Poista
  2. Olen aivan samaa mieltä kuin edellinen kommentoija. :-( <3 Lauri ei saa tehdä sinulle noin enää, sinun pitää asettaa hänelle rajat. Puhu hänelle seuraavalla kerralla kun näette ja vannota, että hänen täytyy luvata vain silloin, kun hän pystyy sen tekemään. Jos hän vielä senkin jälkeen käyttäytyy niin, ilmoita hänelle että et aio enää tavata häntä. Tämä on vain yksinkertsinen totuus, ethän sallisi näin tapahtuvan ystävällesikään? Miksi sallit sen aina vain itsellesi? Silloin kun luvataan, se pidetään. Tässä kohtaa Lauri vain leikkii kustannuksellasi, vaikka hän oikeasti välittäisi sinusta. Arvosta itseäsi, äläkä suvaitse sitä enää. Voimia<3 Bea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tää tästä. Musta tuntuu, että olen vihdoin saamassa ohjia käsiini taas. Tuo huominen lukijatapaamiseni ja tämän henkilön kanssa käydyt keskustelut ovat muistuttaneet itsevarmuuteni olemassa olosta taas. Kiitos Bea <3

      Poista