Sivut

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Don't you know that I was meant for you?

 Lauri soittaa umpikännissä. Kertoo kaikkien asioiden olevan hyvin. Kertoo olevansa onnellinen. Nauraen kysyy, mitä mulle kuuluu.

Mitä mulle kuuluu? Mitä mulle pitäis kuulua? Sä soitat ja kerrot olevas onnellinen. Ja mä olen helvetin onnellinen siitä. Mutta samalla mä hajoan tuhansiksi palasiksi, koska mä tiedän. Mä tiedän sun olevan onnellinen ilman mua. Mä tiedän, että samaan aikaan kun sä olet onnellinen, mä itken yksin kotona.

Se on nyt ohi lopullisesti. Tuskin meistä koskaan enää tulee mitään. Sä olet onnellinen ilman mua ja se kertoo mulle jo ihan tarpeeks.

Tiedätteks te sen tunteen, kun on niin paha olla henkisesti, että tuntee fyysistä kipua? No nyt musta tuntuu siltä.

9 kommenttia:

  1. Voimia, Ada-pikkuinen! Nyt jos koskaan on aika huolehtia itsestäsi ja omasta hyvinvoinnistasi. Ole kerrankin itsekäs äläkä ajattele muita. Tee kaikkea sellaista, joka on sinulle hyväksi ja tuottaa itsellesi mielihyvää :)
    -vanhin lukijasi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Kyllä tää elämä tästä lähtee kulkemaan taas...

      Poista
  2. Ehkä parempi näin, eikö?

    P.S. Hoi sinä vanhin lukija. Kuinka vanha sä olet? Oon mäkin aika vanha. Mistä tiedät olevasi vanhin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä pidemmällä aikavälillä joo.. En vaan tiedä kuinka pysyvä ratkaisu tämä on..

      Poista
  3. Enhän mä nyt satavarmalla TIEDÄ olevani vanhin, mut oletan ainakin niin! Sano sä ensin vaikka, millä vuosikymmenellä oot syntynyt, niin katellaan siitä sitten eteenpäin, kumpi meistä on vanhempi... :D Harva mun ikäiseni kuitenkaan lueskelee tällaisia nuorten kirjoittamia blogeja; voihan niitä tietysti olla muitakin kuin mä, heh!
    -vanhin lukija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi mukavaa, kun te lukijatkin juttelette keskenänne! Mun mielestä just tää vuorovaikutus blogissa on tosi kiva juttu ja on mukavaa huomata, että sitä löytyy myös teidän väliltänne ja ihan positiivista sellaista :)

      Poista
    2. Ha-ha! <3
      "vanhus" (Oiskohan tää parempi nimi?) :D

      Poista
    3. Hei vanhus, jos kerron eka, niin kerro sä sitten? :D Mä oon -87. Mä oon siis toi joka kysyi sulta.

      Poista
  4. Hei, Ano, nyt repesin! En viitti tässä ihan tarkkaa syntymävuottani kertoa, mutta sen voin sanoa, että mulla on -85 ja -88 syntyneet lapset :D :D :D Joten ilmeisesti oon hieman vanhempi, ellet sitten tarkottanu tolla -87:lla ikävuosiasi etkä syntymävuottasi, heh!
    -vanhus-

    VastaaPoista