Sivut

lauantai 19. huhtikuuta 2014

A sad soul is always up past midnight

 Siinä tais olla mun yöunet. Vartin painajainen, herään omaan itkuun ja nousen ylös. Istun vesipullon kanssa peilin edessä ja itken vieläkin. Mua väsyttää.

Mut mä olen niin onnellinen Tommin puolesta.

Me puhuimme puhelimessa melkein kaksi tuntia just ennen kuin kävin nukkumaan ja varmasti puolet siitä ajasta minä itkin ja hymyilin yksin. Jutut menivät niin syvällisiksi, että tunteet tulivat pintaan, eikä kyyneleitä voinut estää. Nämä ovat vaikeita asioita minulle vieläkin. En osaa käsitellä menneisyyttä ja kaikki asiat purkautuvat ulos hillittömänä itkuna.

Olen niin onnellinen, että Tommi on vihdoin jatkanut eteen päin. Kirjoitin hänelle puhelun jälkeen vielä pitkän viestinkin ja äh. Pakahdun onnesta, rakkaudesta ja samalla minulla on todella haikea olo. Jotenkin olen kokoajan ajatellut, että kun hän on nyt sinkku, niin ehkä vielä joskus... Mutta nyt kun hän on varattu, niin äh. Mitä jos hän perustaa perheen nyt? Sitten en enää koskaan... Mutta se olisi niin mahtavaa. Itkisin onnesta, kun näkisin Tommin työntämässä vaunuja. Itkisin onnesta, kun hän istuisi baarissa sormus sormessaan.

Sekavat fiilikset.

Laurin kanssa puhuin äsken. Soitin hänelle ja kerroin painajaisesta. Itkin vähän aikaa ja hän lohdutti. Lupasi tulla illalla ja ottaa minut kainaloon. Lupasi silittää tukkaani niin kauan, että nukahdan. Lupasi pitää huolta minusta.

Miks mä oon tällainen? Miks mä kirjoitan niin kauniita sanoja Tommista, miks mä elättelen toiveita? Kyllä mä ihan oikeasti rakastan Lauria. En mä vaihtais Lauria Tommiin, vaikka voisin. En vaan haluais. Lauria mä haluan, Tommin kanssa meillä on yhteinen sielu.

En jaksa miettiä enää. Käyn näitä asioita kokoajan läpi päässäni, mulla ei oo vuoteen ollut mielessä mitään muuta. Ja nyt kello on puoli kolme yöllä ja mä vaan mietin, enkä saa nukuttua.

Ehkä mä vaikka tiskaan tai teen jotain hyödyllistä kerrankin.

Mä muuten tapaan maanantaina erään lukijan, luulisin. Otan riskin. Mun anonyymiys alkaa murtua, mut minkäs teet. Hullua.
♡ | via Tumblr

4 kommenttia:

  1. Kumpa sä voisit tietää, kuinka tää blogi koukuttaa. Mulle riittää, että välillä aina postaat kuulumisiasi ja tunteitasi. Älä ota paineita, etsä ole täällä yksin. Mäkin pysyn mukana, vaikkei kommentointi aina onnistukkaan. Sä olet selvästi aika vahva, loppujen lopuksi, kun aina selviät kaikesta. Lisäksi olet todella lahjakas ja ihana ihminen. Muista tämä, kun sulla on joskus taas huonompi hetki. Kyllä, kommentointi onnistuu aina välillä. Mitäs sanot, jos pistäisin sinulle sähköpostia, kun tarve vaatii ja minulla on aikaa? :) voimia Ada, olet tärkeä<3Bea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Bea <3
      Laita ihmeessä sähköpostia, ne piristävät aina ja juttelen kanssasi mieluusti. Sinäkin olet tärkeä <3

      Poista
  2. Joo, minäkin lueskelen ihan säännöllisesti. Upea kirjoittaja olet, jatka sitä! Kerrothan meille tästä lukijatapaamisestakin; sitä ja muitakin postauksia odotellen :)
    "vanhus"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3
      Joo, kirjoittelen lukijatapaamisesta heti kun se toteutuu, olen jo aivan innoissani, vaikka samalla myös pelkään hirmuisesti.

      Poista