Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Ulkoasu part524

Noniin, otetaanpa sitten uusiksi. Ei tuo keltainen oikein miellyttänyt teitä, enkä minäkään ollut mitenkään erityisen tyytyväinen. Uusi yritys siispä, hieman ankeampaa värimaailmaa tällä kerralla. Mitäs mieltä olette nyt? Minä ainakin tykkäilen enemmän!

8 kommenttia:

  1. teksti ei kiva eikä kyllä minusta oikeen mikää muukaa mutta ei sillai nii väliä kuha ois selkee lukee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekstiä yritän muuttaa selkeämmäksi, etenkin mobiiliversiolla se oli jotenkin vaikeaa lukea...

      Poista
  2. Teksti on just ihanaa.:) uus ulkoasukin on kiehtova.
    Bea

    VastaaPoista
  3. En tykkää. Se vanha oli mun mielestä ihan hyvä. Tässä uudessa (kiviä wtf?) toi taustakuva riitelee näiden värien kans. Sininen ja vaalenvioletti(?) ei sovi yhtään toisilleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä tietokoneversiossa tuo vaaleanlila näyttää ihan hyvältä, mutta mobiiliversiolla katsoessani se tosiaan riitelee melko pahasti taustan kanssa. Yritän siis sitäkin asiaa korjailla :)

      Poista
  4. mitä jos tekisit jonkun minimalistisen ja selkeän ulkoasun, etkä tällaista sekamelskaa joka ei varmasti miellytä kenenkään silmää? D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minimalistisen ulkoasun tehtyäni sain kuulla sen olevan tylsä, tumman tehtyäni sain kuulla sen olevan ankea, värikkään tehtyäni sain kuulla sen olevan liian kirkas...

      Näillä mennään nyt hetki, keskityn asiaan enemmän sitten kun minulla oikeasti on tunteja aikaa käyttää hienosäätöihin :)

      Poista