Sivut

maanantai 13. tammikuuta 2014

Mä chillaan himas, rakastan sua ja lipitän teet

Heti näin alkuun laitan kysymyksen teille. Eräs lukija ehdotti, että tekisin Kik-messengerin tai ask.fm käyttäjän. Idea kuulostaa sinänsä ihan hyvältä, mutta olisiko teillä kiinnostusta sille? Toki se veisi taas hieman lisää aikaani, mutta sitähän minulla riittää. En kuitenkaan viitsisi täysin turhaan sitä käyttäjää tehdä, joten olisiko teillä kiinnostusta kysellä jotain, jos käyttäjän teen? Kommentoikaahan, että kumpi olisi hyvä vaihtoehto, vai olisiko kumpikaan. Laiskat kommentoijat voivat tuttuun tapaan klikata joko tykkäsin tai en tykännyt!

Sitten vähän päivän kuulumisia. Ei ihan tavallinen päivä, ei tosiaankaan. En käynyt viime yönä nukkumaan ollenkaan. Kuudelta aamulla kuitenkin heräsin eteisen lattialta, eivätkä jalat kantaneet alla lainkaan. Yliannostus. Lievä sellainen, mutta kuitenkin.

Olin yhä vihainen Laurille, mutta hän oli ainut kenelle pystyin soittamaan. Ajattelin myös, että tilanne oli sopiva siihen, että testaan kuinka paljon hän tosissaan välittää. Kului vartti ja Lauri oli oven takana. Hän oli koko päivän täällä kanssani, vahti että pärjään ja olen tajuissani.

Hengellä leikkimistä, ihan typerää, tiedän. Nyt olen kuitenkin jollainlailla elävien kirjoissa taas. Sinne nielaistiin siis taas yksi koulupäivä, makasin vain kotona kuten yleensä. Huomenna kuitenkin skarppaan ja pakotan itseni kouluun. Selvänä.

6 kommenttia:

  1. mä oon lukenu sun juttuja paljon, mää en sano tätä pahalla enkä haluu pahoittaa sun mieltä, mut oletko sä vähän huomionhakuinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki ihmiset ovat huomion hakuisia, kukapa pärjäisi ilman muilta saatua huomiota, ei kukaan.

      Silloin nuorempana kun mulla oli todella paha olla, niin totta kai toivoin että joku huomaisi sen. Toisaalta taas en. Ja ai että kun nolotti isoveljen huomattua jäljet ranteessa. Mutta ainakin joku huomasi. Huomiota hain kuitenkin lähinnä rettelöimällä koulussa, olemalla huonotapainen muutenkin ja polttamalla tupakkaa. En tietenkään ajatellut sitä niin mutta huomiota sillä kyllä sai, vähän liikaakin. Nyt on tupakka jäljellä ja sekös vituttaa.

      No mutta, tämä nyt taas oli tällainen, pitää vanhuksen vissiin kömpiä nukkumaan

      Poista
    2. jooo mutta se että satuttaisi itseään huomion takia kertoo jostain aivan muusta.. vain itsensä ajattelemisesta, ettei oikeasti ajttele kuin itseään. EN TOKI väitä että tässä tapauksessa se on niin :) Suosittelen avun hakemista ja nopesti jos asiat ovat oikeasti noin huonosti avun on kyllä löydyttävä, sillon ei ole enää mistään jonoista kyse.

      Poista
    3. Olen toki juu hieman huomionhakuinen, mutten tosiaan halua olla missään valokeilassa kokoajan. Tuo lääkejuttu sen sijaan oli ihan eri asia, se ei liittynyt siihen mitenkään. En ottanut liikaa mitenkään tarkoituksella, vaan yllätyin itsekin. Olisin tietysti voinut jättää soittamatta kenellekään, mutta siinä vaiheessa itselleni parasta oli soittaa.

      Itsensä satuttamisen sanotaan yleensä olevan ns. avunhuuto, mutten sitten tiedä.

      Poista
  2. Ask olis kiva varsinkin :) ! Toki sinne voi tulla paljon paskaa (niin voi ikävä kyllä KIK:iin, blogiin ja sähköpostiinkin)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Askiin olen minäkin kallistunut, se olisi jotenkin helpompi kai. Tiedostan kyllä, että juurikin tuo tahallinen ilkeily ja mieleni pahoittaminen saattaa lisääntyä, mutta onneksi tunnuksen voi sulkea milloin tahansa. Täytyy illalla katsoa josko saisin tunnuksen tehtyä! :)

      Poista