Sivut

tiistai 10. joulukuuta 2013

Lyrics

Maailmassa on niin paljon hyviä lyriikoita. Niin paljon, lauluja, joista pidän. Jotka koskettavat tavalla tai toisella. Lauluja, joista tunnistan itseni tai jonkun muun. Noiden kappaleiden sanoja käytän usein postauksieni otsikoina ja minulla onkin niitä varten luonnoksissa ihan oma paikkansa. Oma luonlnos, johon kerään osuvia lyriikoita tulevia tekstejäni varten. Muutama hylkiö kuitenki lojuu siellä päivästä päivään, viikosta viikkoon, eikä sille löydy omaa paikkaansa. Tähän postauksen ajattelin nyt laittaa muutamia lauseita erinäisistä kappaleista ja kertoa joitakin ajatuksia, joita ne minussa herättävät. Kauniita lauseita kaikki.

Onpa kiva pitkästä aikaa jutella, vaikka en tunne enää sinua.
Kaunis virke, joka tosiaan on lojunut jo jonkin aikaa luonnoksissani. Olin varannut sen sitä varten, että kun Tommi ottaa taas yhteyttä minuun ja kerron siitä teille, käytän tätä otsikkoa. Ja niinhän ei siis ikinä tapahtunut, enkä usko tapahtuvan. Siinä se siis on, täysin hyödyttömänä, mutta kaunis ja surullinen virke silti.

Mä tiedän et mun pitäis katsoo muualle kun seisot edessä metron liukuportaissa sun oman onnes kanssa.
Jep, kaunis lause myös tämä. Ja liittyy varsin hyvin tämän päivän tapahtumiin, joista kerroin aiemmin. Pitäisi katsoa pois päin, pitäisi olla kuin ei huomaisikaan.

Se pieni kuolema kun oma sydän särkyy, se tunne kun sisuskalut ylösalas kääntyy, kun sattuu näin paljon on pakko olla elossa, ei haluu olla elossa, erossa.
Lempilyriikkani ajalta, jolloin olin "eroamassa" Tommin kanssa...

Oon kattonu vierest mite junnu kasvo mieheks, turtuneet kasvot ku huumeet vei miele.
Tämän piti aikoinaan olla menneisyydestä kertoneen postaukseni otsikko, mutta jostain syystä sekin jäi lojumaan luonnoksiin ja nostin sen nyt sitten esille tässä. Menneisyydestä ja niistä vaikeammista ajoistani tulossa muuten lisää juttua lähipäivinä, jos vain teitä kiinnostaa lukea!

Tälläinen postaus tästä nyt tuli, ei mitään erikoista, mutta avasin vain hieman ajatuksiani otsikoiden takaa. Miltei kaikilla otsikoilla on syvempikin merkitys, joten kysykää toki jos haluatte jostain käyttämästäni otsikosta kuulla lisää, kerron mieluusti! 

Eipä minulla tähän hätään muuta, huomenna suuntaan treffeille Laurin kanssa, hän on kuulemma viemässä minua ulos syömään ns. pikkujoulujen merkeissä. En malta odottaa! Nyt täytyy lähteä valitsemaan vaatteita huomiselle ja sitten nukkumaan, öitä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti