Sivut

maanantai 30. joulukuuta 2013

Kysykää!

Vuoden viimeinen päivä alkaa pian. Pohdin äsken, että miten kuvailisin tätä vuotta yhdellä sanalla, enkä keksinyt kuin yhden osuvan sanan. Katastrofi. Kauhea vuosi. Ihan kauhea. Mutta toisaalta en kai voi sanoa niin. Seurustelen ensimmäistä kertaa ikinä ja olen palaamassa takaisin raiteilleni. Kauhea se silti oli.

Lääkesekoiluja, Tommi, Salla, kaikki. Voisin uuden vuoden jälkeen kirjoittaa teille menneisyydestä, kertoa hieman yksityiskohtia. Tarinoita, joita ihan kuka tahansa ei ole kokenut. Tarinoita ns. alamaailmasta ja huumeista. Tositarinoita. Odotan kuitenkin huonoa päivää, koska en halua pilata hyvää päivää miettimällä niitä asioita. Nyt mieliala olisi sopiva siihen, mutten vain yksinkertaisesti jaksa nyt. Ehkä huomenna tai keskiviikkona.

Tommi on sinkku. En tiedä kuinka kauan, mutta nyt hän tosiaan on. Ei sillä, että välittäisin, mutta joka tapauksessa. Minua harmittaa, ettei hän vastannut ikinä viestiini. En edes tiedä onko hän saanut sitä. Voisin oikeastaan huomenna selvittää, onko hänellä vielä sama puhelinnumero. Olen huolissani, mitäpä sitä kieltämään.

Tämän tekstin pointti oli kuitenkin se, että laittakaa minulle kysymyksiä! Lukijan pyynnöstä alkaisi olla kysymyspostauksen aika ja nyt jokainen laiskakin kommentoija klikkaa kommenttikenttää ja heittää minulle ainakin yhden kysymyksen. Mikään kysymys ei ole tyhmä, kaikkea saa kysyä. Aikaa saatte ainakin sunnuntaihin asti, katsotaan sitten kuinka paljon kysymyksiä on kertynyt!

4 kommenttia:

  1. Miten tutustuitte Sallan kanssa? Oliko sinulla sitä ennen iso kaveripiiri? Onko Salla käyttäytynyt nyt lähiaikoina jälkeen huonosti? Oletko lukenut kirjan: lemmikkikaupan tytöt? Suosittelen. Mikä on lempiruokasi? Mitä sulle ylipäätään kuuluu ja onko ns.pohja jäämässä taa? Miksi aloitit blogaamisen? Nautitko olostasi Tommin kanssa silloin kun näitte toisianne tiiviisti?
    Kysymyksiä pn tosiaan aika paljon, mutta nämä asiat kiinnostavat minua. Ja mikään kysymys ei todellakaan ole tarkoitettu mitenkään loukkaavaksi, vaan haluaisin vain tietää.
    Ja tuo kirja. Luen itse sitä, vaikka se on hieman ahdistava, ikäänkuin puhdistus. Se on silti aivan upea teos ja uskon että siitä voisi kaikessa rankkuudessaan olla silti apua sinulle ajatustesi selvittelyssä.
    Bea

    VastaaPoista
  2. Miten usein käytät alkoholia? Milloin täytät 18? Oletko koskaan viillellyt/satuttanut itseäsi? Millainen perheesi on (tukeeko he sinua yms)? Tietääkö kukaan tuttusi tästä blogistasi?

    VastaaPoista
  3. Missä kuussa ja mikä päivä oot syntyny? (En yritä selvittää sun henkilöllisyyttä, mua vaan kiinnostaa ihmisten syntymäpäivät)

    Onko sun oikea nimi Ada?

    Missäpäin suomea asut?

    Onko sulla eläimiä?

    Sisaruksia?

    Asutko yksin?

    Pidätkö itseäsi kauniina?

    Millä tavoin pidät huolta itsestäsi? Käytkö esim. salilla?

    Pidätkö suklaasta?

    Oletko tyttömäinen tyttö?

    Kuinka paljon teillä on välimatkaa Laurin kanssa?

    VastaaPoista
  4. Minkä ikäinen Lauri on?
    Mitä aiot lukion jälkeen?
    Mitä Lauri tekee?
    Mitä sarjoja seuraat?
    Mitä aineita käytät ja milloin alotit?

    VastaaPoista