Sivut

torstai 12. joulukuuta 2013

Ihmettelen miten kaikki lipuu ohi, tulee juhannus ja joulu

Aika kulkee kuin siivillä, menneisyyteen ei voi palata.

Kerran tehdyt virheet kaduttaa, mutta on liian myöhäistä korjata.

Istun sohvalla ja juon kaakaota. Kaipaan seuraa, haluan jutella.

Sanokaa jotain. Edes jotain, ihan mitä vain.




6 kommenttia:

  1. Oon seurannu sun blogia ihan alusta lähtien, ja muistan kun sulla oli vasta ihan pari hassua postausta :)
    On ollu upea nähdä miten paljon oot kasvanu henkisesti ja vaikutat oikeasti tutustumisen arvoiselta ihmiseltä, harmi vaan ettei se taida olla oikeen mahollista :(

    Tajusin kans itte vähän aikaa sitten kuinka nopeesti aika oikeasti on menny. Vastahan tosiaan oli juhannus, ja nyt joulu lähestyy jo uhkaavaa vauhtia.. Tsemppiä sulle täältä ruudun toiselta puolelta. <3

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon kommentistasi! On kiva kuulla, että mukana on vieläkin alusta asti seuranneita lukijoita :)

    Tutustuminen tosiaan on mahdotonta tai ainakin melko haastavaa, koska riskit minun "kiinni jäämisestäni" yms. ovat niin suuret. Tällä hetkellä kuitenkin vaihdan sähköposteja erään lukijan kanssa, joten sitä kautta ainakin jonkin asteinen tutustuminen on kyllä mahdollista. Minulla on niin paljon ylämääräistä aikaa, että laita toki sähköpostia jos haluat!

    Itse ihmettelin vasta eilen sitä, miten nopeasti aika on kulunut Lauriin tutustumisen jälkeen. Puoli vuotta on kulunut hujauksessa!

    Kiitos tsempeistä sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta, ymmärrän kyllä. Jännä sinänsä että tiedän susta ihan kamalasti asioita, mutta sulla ei oo mitään hajua kuka itse olen. Tosiaan voisin sähkäriä jossakin vaiheessa laittaa :)

      Puoli vuotta?? Vasta muistan kun aloit ekan kerran Laurista ylipäätään kirjoittamaan..

      Hyvät joulut sinne<3

      Poista
    2. Niin, itse paljastan teille lukijoille kokoajan jotain uutta itsestäni, mutten silti tiedä paljonkaan teistä... Mutta sehän se kai on tämän blogin idea, minä olen "päähenkilö" ja te olette kiinnostuneita minusta, ei toisinpäin. Kuitenkin jostain syystä kaipaan vuorovaikutusta tähän ja mielelläni otankin vastaan sähköposteja ja kommentteja.

      Ja joo, puoli vuotta. Kesäkuun alussa tutustuin Lauriin ja nyt on joulukuu jo miltei puolessa välissä. Puoli vuotta siinä on kulunut!

      Samoin sinulle <3

      Poista
  3. Joo aika jännä miten aika vaan kulkee. Vastahan koulut alkoi ja nyt joulu on jo tulossa. Aika vaan kiitää ja pitää pysyä mukana. Sen takia pitääkin nauttii niistä pienistä asioista, josta puhuit sillä jos aina vaan oottaa jotain suuria ihmeitä niin elämähän vaan ajaa ohi...
    Itse oon kommentoinut blogiin tosi paljon, mä en oikeen tiedä siihen syytä, mutta mulle tulee jotenkin pakottava tarve neuvoo suo jos kerrot että huonosti menee. Ja sitten taas päinvastoin välillä haluun tulla vaa moikkaamaan. Ite en oo seurannu blogia alusta asti ja löysin tän vaan sattumalta. Se oli aika jännä sattuma, mutta ikinä en oo mitään katunut. Enkä aiokkaan.
    Mä oon aika empaattinen ihminen ja haluisin et kaikilla ois asiat hyvin. Positiivinen oon myös ja jos mulle sattuu jotain, suren hetken ja nousen taas jaloilleni. Sunkin luonteesta vois olla kiva kuulla jotain lisää, vaikka jonkin postauksen muodossa:)?
    Itehän oon vasta 15 vuotta. On aika erikoista aina kommentoida yleisesti vanhempien ja viisaampien kommentoijien kanssa. En oo ite kokenu mitään tuollaista, mutta pystyn kyllä samaistuun ja haluun varmaankin kertoa vielä nuorempien näkökulmaa asiaan. Tiettyhän täällä voi olla muitakin nuorempia oman näkökulmansa kanssa.
    Mutta paljon tsemppii ja myötätuulii sun elämään! -Bea

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Bea! Sinä tosiaan kommentoit paljon ja arvostan vaivannäköäsi todella :)

    Tuo postausidea oli hyvä, voisin yrittää tänään kirjoittaa jotain aiheesta. Olen tosin miltei koko päivän liikkeellä enkä halua kirjoittaa vain nopeasti hutaisten, mutta katsotaan jos ehdin :)

    Olet tosiaan varmasti yksi nuorimmista lukijoista, mutta sitä ei yhtään huomaa kommenteistasi, neuvosi ja tsemppisi ovat aina yhtä hyviä kuin muillakin!

    VastaaPoista