Sivut

lauantai 16. marraskuuta 2013

Uusi ulkoasu!

No, mitäs pidätte? Tällaista ilmettä blogini sai tällä kerralla ja itse ainakin tykkäilen kovasti. En ole mitenkään erityisen taitava muokkailemaan blogin ulkoasua, mutta tein sen niin hyvin kuin osasin. Halusin pitää sen yksinkertaisena, joten värimaailma on melko harmaa tällä kerralla, mutta toivottavasti te pidätte siitä yhtä paljon, kuin minä. Edellinen ulkoasu oli tosiaan valmis, enkä tehnyt mitään sen eteen, mutta nyt yritin lukijan pyynnöstä hieman nähdä vaivaa. Tykkään tästä paljon enemmän ja nyt blogi on minun näköiseni. Kirjoittakaahan kommentteihin, että mitä mieltä te olette!

7 kommenttia:

  1. Tää uus ulkoasu on tosi kiva! :) Piti miettiä hetken, että meninkö nyt oikealle sivulle ja oikeeseen blogiin, kun olin tottunnut, että blogissasi on se keltainen tausta :'D Olen seuraillut blogiasi jo kauan, osaat kirjoittaa tosi hyvin ja on mukava, kun uusia postauksia tulee päivittäin! C:

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Alkuperäinen oli parempi, tai en tiedä miltä tämä näyttää iha koneella mutta puhelimella ku luen blogiasi nii näkyy vain valkoinen tausta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. Mistäköhän johtuu, että näet mobiiliversiossa pelkän valkoisen taustan? Ainakin omalla puhelimellani näen miltei saman taustan kuin blogin tietokoneversiossakin... Täytyykin perehtyä asiaan ja kysellä, että onko muilla samaa ongelmaa. Taustan ei siis olisi tarkoitus olla valkoinen! Kiitos kun mainitsit :)

      Poista
    2. Tais eilen olla vain jotain häikkää, nyt sivu näyttää miltä sen pitäisikin :)

      Poista