Sivut

tiistai 26. marraskuuta 2013

She's dancing with strangers, falling apart, waiting for Superman to pick her up

"Miten sä tuut ikinä selviämään tästä elämästä jos sä oot jo 17-vuotiaana tollanen katkeroitunu paska jonka ainoo tavote on kostaa ihmisille, joiden sä kuvittelet tuhonnen sut? Sä et edes tiedä asioista mitään. Sä oot ylimielinen ja kuvittelet olevas kaikkien yläpuolella. Sä kuvittelet olevas aina oikeessa ja tietäväs kaikesta kaiken. Sulla ei oo mitään oikeutta tulla pilaamaan mun elämää. Mä en pilannu sun omaas, sä teit sen ihan itse. Sä itse karkotat ihmiset sun ympäriltäs, sä et osaa kohdella ketään hyvin. 

Voi kun sä vaan tietäisit mitä kaikkea se sun täydellinen miehes touhuaa sun selkäs takana. Se täydellinen mies, jonka takia sä uhrasit kaiken ja jonka sanaan sä uskot sata prosenttisesti. Se mies on pelkkä valhe. Siinä ei oo totuuden hiventäkään. Se kertoo sulle asioita musta vaan puolustellakseen itseään, saadakseen tekosyitä peittelemään sen omia tekojaan. Se puhuu toisten naisten kanssa ja väittää mun soittaneen. Se syyttää mua ahdistelusta ja ties mistä. Ja sä vihaat mua sen takia, eikö? Mä en oo ollu missään tekemisissä sen kanssa enää pitkään aikaan. Mulla ei oo mitään tarvetta siihen. Mä haluan sut ja sen pois mun elämästä, mä en tarvitse teitä. 

Mä en oo syytön, menneisyydessä on kyllä paljon tekoja, joita mä kadun, mut ne ei oo ne teot joita Tommi väittää mun tehneen. Se valehtelee sulle. Se keksii päästään ne kaikki. Se suojelee itseään ja kaataa syyt mun niskoille. Koita nyt jo Salla ymmärtää, ettei ne oo totuuksia mitä sä musta luulet.

Mä tajusin Tommin todellisen luonteen jo aikoja sitten ja odotin sunkin tajuavan sen pian, mut sä et vaan pysty näkemään sitä. Avaa nyt sun silmäs ja katso. Hyväksy se todellisuus äläkä elä tossa valheessa enää."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti