Sivut

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön

Tänään on taas yksi tavallinen päivä muiden joukossa. Istun ystäväni kanssa meillä ja juoruilen asioista, illemmalla suuntaamme ehkä vielä hakemaan pikaruokaa tai jotain mukavaa. Laurista ei ole kuulunut mitään eilisen jälkeen, enkä ole myöskään nähnyt Sallaa tai Tommia. Ei siis mitään uutta kerrottavaa mistään asiasta.

Myöhemmin yritän ehkä kirjoittaa loppuun jonkin luonnoksissa lojuvan tekstin, jos inspiraatio riittää. Ainiin, kaipaisin muuten eräässä jutussa teidän apuanne! Minun pitäisi kirjoittaa mielipideteksti, mutta aihe on vielä hieman hukassa. Niin kuin tiedätte, rakastan kirjoittamista, jos aihe on mieluinen, mutta muuten tekstiä ei tule sitten millään. En siis haluaisi kirjoittaa mistään tylsästä, vaan jostain, mistä minulla todella on mielipiteitä. Jokin blogiini liittyvä asia olisi kiva, mutten keksi mitään, mistä voisin kertoa. Kaikki ehdotukset otetaan siis vastaan ja julkaisen tekstin luultavasti ainakin osittain myös täällä. Mistä aiheesta haluaisitte siis lukea mielipiteeni? 

4 kommenttia:

  1. mua kiinnostaa sun mielipide siitä, mikä on raja pettämiselle? Millon ihminen ylittää sinun mielestä rajan, että et voisi katsoa läpi sormien? Esimerkiksi pitkä aikaisessa suhteessa, jos toinen osapuoli sattuu ihastumaan johonkuhun toiseen, muttei vie sitä asiaa yhtään pitemmälle, sanoisitko sitä pettämiseksi? Tästä asiasta on nii erilaisia näkemyksiä. Mitä on mielestäsi pettäminen?

    Tai sitten se, että mistä sinun mielestä mustasukkaisuus johtuu tai miksi uskot, että ihmiset kokevat sitä. Oman epävarmuuden vai kertooko se mielestäsi tunteita toista kohtaan? onko se ihan ok vai ei.

    Manna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä ehdotuksia, kiitos niistä. En tiedä saanko aiheesta kirjoitettua sitä vaadittua viittä sivua (!!!) koulua varten, mutta blogiin voisin kyllä vaikkapa kohta puoliin kirjoitella noista molemmista jutuista. Tosi mielenkiintoisia aiheita molemmat!

      Poista
  2. Mä oon tosi huono keksimään mitään aiheita mut mun mielestä noi Mannan ehdotukset oli ihan tosi hyviä. Tai sit esimerkiks joku kirjotus vaikka ihmisten tuomitseminen pelkän ulkokuoren mukaan tai toi vois liittyä vaik johonki suurempaan aiheeseen kuten esim. Ihmisten suhtautuminen toisiinsa (ilman et tietää tarpeeksi asioista)... Nia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mannan ehdotukset tosiaan olivat loistavia ja niistä kirjoitankin varmasti kohta postausta. Tuo tuomitsemis juttu olisi myös miettimisen arvoinen.. Laitan senkin korvan taakse ja kenties siitä puhutaan täällä sitten huomenna :)

      Poista