Sivut

torstai 19. syyskuuta 2013

You can't just sit there and put everybody's lives ahead of yours and think it counts as love

Tänään on ollut taas parempi päivä, onnistuitte piristämään minua, kiitos siitä!

En ole puhunut Tommin, enkä Laurin kanssa tänään. Aamulla kävin koulussa ja sen jälkeen menin shoppailemaan ja kävin jopa syömässä ulkona. Vaikka olenkin paljon yksin, niin oma aika teki silti hyvää. Kerrankin pystyin olemaan hetken miettimättä mitään ja nyt olo on paljon parempi kuin eilen. 

Huomenna aion keskittyä Lauriin, soitan hänelle heti koulun jälkeen ja kysyn voisimmeko tehdä jotain mukavaa yhdessä. Ehkä mennä leffaan tai syömään, en tiedä vielä. Toivottavasti hänellä ei ole kiireitä huomenna. Tosin onhan minulla koko viikonloppu aikaa, joten eiköhän hän joku päivä ehdi. 

Tommiin en ota yhteyttä, annan hänen tavoitella minua. Ja jos satun olemaan Laurin kanssa silloin kun hän soittaa, sanon ihan suoraan Laurille, että Tommi soittaa, vastaan ja sanon Tommille olevani nyt Laurin kanssa ja kysyn mitä asiaa hänellä on. En ala salailemaan yhteydenpitoani Tommin kanssa, mutta en koe erityistä tarvetta mainostaakaan sitä Laurille. Sanon sitten, kun tulee sopiva hetki.

Olisi jo huominen, haluan viikonlopun tänne!

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että voimme piristää sinua :) sinulla on suuri tukijoukko, ainakin meissä lukijoissa. On kuitenkin tärkeää olla sellaisia myös todellisessa elämässä. Toivon, että asiasi kääntyvät parempaan. Löysin todella mielenkiintoisen ja hyvän linkin. Paljon kysymyksiä, johon harvoinnon oikeasti pysähtynyt tosiaan miettimään. Haluan jakaa sen kanssasi, sillä olet todellakin ristiaallokossa. Mikset toki voisi tehdä kysymyksistä postauksen ja vastat niihin, jos siltä tuntuu. http://www.avatv.fi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/tama-voi-muuttaa-elamasi-suunnan--uskallatko-kysya-itseltasi-nama-kysymykset/2013/09/1806425

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon linkistä, voisin kirjoittaa aiheesta postauksen niin kuin ehdotit. Kohta yritän kuitenkin käydä nukkumaan, mutta katson josko huomenna ehitisin keskittyä aiheeseen enemmän. Jossain vaiheessa kuitenkin vastailen ainakin osaan kysymyksistä postauksen muodossa.

    Kiitos :)

    VastaaPoista