Sivut

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Mä pidän sun kädestä kiinni, en päästä irti

Tosiaan, Lauri tuli kanssamme mökille ja toi pari kaveriaan mukanaan. Olimme päivät ja lähdimme kahdestaan Laurille yöksi. Eilen illalla oli kuitenkin pakko tulla kotiin, liika yhteinen aikakaan ei tee hyvää. 

Lauri on mahtava. Toki kaikista ihmisistä löytyy huonojakin puolia, mutta Laurissa niitä on tosi vähän. Tämä oli varmasti kesän paras viikonloppu, näitä lisää, kiitos!

En miettinyt Tommia tai mitään muitakaan murheita koko viikonloppuna ollenkaan, kaikki murheet unohtuivat. Nukuinkin paremmin kuin pitkään aikaan, tosin uni jäi melko vähille, koska en malttanut kuluttaa hyvää aikaa nukkumiseen. Nyt kuitenkin kun tulin kotiin, kaikki vanhat asiat muistuivat mieleeni taas. Tommista ei ole kuulunut viimeisen viestini jälkeen mitään. Toisaalta onneksi, mutta toisaalta olen todella surullinen. Tommi oli kuitenkin tärkeä minulle. Yritän olla murhetimatta, yritän unohtaa.

Teksti ei nyt oikein suju, väsyttää kai vieläkin liikaa. No, pääasia on, että viikonloppu oli mahtava. Miten teillä sujui, teittekö mitään erityistä? Palataan taas, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti