Sivut

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Tähän yksiöön ilta taas päättyi

Eilen tosiaan suunnitelmana oli tulla meille parhaan kaverini kanssa katsomaan leffaa, syömään ja juomaan parit lonkerot. Loistavan älynväläyksen seurauksena kuitenkin kaverini poikaystävä tuli tänne meidän kanssamme ja pian hänen jälkeensä tuli Lauri.

Ilta jatkui toisessa paikassa suuremman porukan kanssa ja sieltä myöhemmin lähdin Laurin kanssa meille ja kaverini meni poikaystävälleen yöksi. Hauskaa oli ja tämänkin päivän vietin Laurin kanssa. Aamulla näimme kaveriani ja myöhemmin menimme Laurin kaverille kahville ja katsomaan leffaa.

Tulin juuri äsken kotiin ja ensi yön nukun yksin. Lauri lähti vielä moikkaamaan kavereitaan ja muutenkin on ihan hyvä ottaa rauhassa näin aluksi, eikä olla liikaa yhdessä. Näemme kyllä ehkä huomenna, tosin lupasin käydä sukulaisilla kylässä ja Tommiakin pitäisi ilmeisesti nähdä, joten koko päivää en Laurin kanssa ehdi viettää. Laitan kylläkin Laurin Tommin edelle, tottakai, joten jos näyttää siltä, ettei aikaa jää, en näe Tommia huomenna.

Huomenna teen Tommille selväksi, että olemme ystäviä joko niin, että kaikki tietävät, tai sitten emme ollenkaan. Tai näin ainakin suunnittelin. Saa nähdä mitä tapahtuu.

Nyt kaikki tuntuu olevan hyvin. Onneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti