Sivut

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Sanot kai me voidaan tehdä niin, mut onko se oikein?

Puhuin juuri äsken erään koulukaverin kanssa, joka tuntee myös Sallan. Vaihdoimme kuulumisia pikaisesti ja sitten puheenaihe vaihtui Sallaan ja Tommiin. Hän ei ilmeisesti tiennyt, etten ole enää väleissä Sallan kanssa.

"Salla meni muuten kihloihin, kuulitsä jo?"

"Ai, en. Ei me oikeestaan olla kavereita enää."

"Aa, okei. Tommi oli kosinu sitä niiden seitsemäntenä kuukausipäivänä."

Sen ei pitäisi liikuttaa minua mitenkään, mutta liikuttaa silti. Lähdin kotiin itkemään. Outo olo. En osaa edes kuvailla tätä tunnetta, mikä minulla on nyt.

Ei Tommi aio soittaa minulle enää. Ei hän aio kertoa Sallalle mitään. Valheita vain valheiden perään.

Nyt minun täytyy miettiä, että mitä minä teen. Annanko vain olla, vai paljastanko kaiken? Kohta heillä on varmasti lapsi tuloillaan ja silloin on jo myöhäistä kertoa. Nyt ei ehkä vielä olisi, mutta en halua. Haluan. En tiedä.

Mielessäni on pyörinyt viime aikoina myös eräs uusi vaihtoehto. Tiedän erään henkilön, jonka kanssa Tommi on ehkä myös pettänyt Sallaa, ennen kuin minulla ja Tommilla oli siis mitään. Vai mitä muutakaan voi epäillä yhteisestä yöstä baari-illan jälkeen samassa sängyssä? Mitään ei kuulemma tapahtunut, mutta en usko, en todellakaan. Kuulin tästä aikoinaan vahingossa ja nyt se palasi taas mieleeni.

Niin, tosiaan, minulla on tämän henkilön puhelinnumero ja osoite, joten voisin ottaa yhteyttä häneen milloin tahansa. Hän ei siis enää ole väleissä Tommin kanssa, eikä välttämättä tiedä Tommin seurustelleen silloin, kun lähti Tommin mukaan baarista. Suunnittelin, että voisin ottaa yhteyttä tähän henkilöön, kertoa vähän taustoja, mm. sen, että Tommi on pettänyt tyttöystäväänsä minun kanssani ja haluan tietää tekeekö hän vastaavaa useinkin, että kannattaako minun paljastaa hänet. Jos tämä kyseinen nainen sanoisi harrastaneensa seksiä Tommin kanssa sinä iltana, voisin ottaa hänet mukaan tähän ja paljastaa yhdessä hänen kanssaan kaiken. Silloin en olisi ainut syntipukki. No joo, minä tiesin Tommin olevan varattu ja hän välttämättä ei, mutta silti.

Mitä mieltä te olette? Mitä teen? Annanko vain olla, kerronko yksin vai otanko yhteyttä tähän naiseen vai mitä?

6 kommenttia:

  1. lopeta vaikka tän paskan selittämine Xd Tai älä. Oha tätä suht mielenkiintosta seurata ku koko aja menee typerämmäks :D

    VastaaPoista
  2. Hmmm vaikee kysymys...toisaalta jos otat yhteyttä siihen naiseen voisit käsitellä omia tunteitasi ja saada tukea saman asian kokeneen henkilön kanssa. Lisäksi tämä nainen voisi saada itselleen tukea myös sinulta. Ja kuitenkin toisaalta asiat voisivat mennä vain monimutkaisemmiksi kun vielä yksi petetty tulisi mukaan kuvioihin... Toisaalta on ärsyttävä sana. Veikkaan että sinun kannattaa punnita asian hyvät ja huonot puolet tarkkaan ja miettiä vielä hetki. Tee se, minkä itse parhaaksi koet.:)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi 1: Mieleni tekisi, mutta en ole varma onko se kuitenkaan viisasta sotkea tähän enää yhtään ihmistä lisää...

    Anonyymi 2: Haha, kiva jos tykkäät! :D Uskokoon ken uskoo, en jaksa kenellekkään vakuutella mitään, eikä sillä loppujen lopuksi ole mitään väliä uskotko vai etkö, kiva silti saada neuvoa ja kommentteja muilta :)

    Anonyymi 3: Toisaalta on tosiaan ärsyttävä sana, mutta se minunkin päässäni pyörii. Hyviä neuvoja, kiitos niistä :)

    Ajattelin nyt miettiä vielä jonkin aikaa, ennen kuin teen mitään hätiköityä.

    VastaaPoista
  4. Siis on ihan sama ootko totta vai et, toivon ettet ole. Koska itse olet luonteeltasi yhtä ilkeä kuin Tommi, vielä pahempi. Vaihdat tommista lauriin vain koska et osaa olla yksin. Satutat lauria! Et myönnä sitä koska et tajua vielä, mutta odota vaan kun kasvat pari vuotta niin poistat tän blogin, koska tajuut kuinka säälittävä oot ollu. Älä kommentoi mitään jos et muuta osaa kurkottaa kun "Kyl mä oikeesti välitän laurista ja Tommi on mennyttä!" paskat välität. Oon kokenu Ton suhteesta toiseen hyppimisen sun ikäsenä ja siit ei seuraa mitää hyvää, vaikka luulet et välität Nii kun kasvat, tiedät satuttaneesi itsesi ja muut ketkä soppaan on joutunut, etenkin lauria. Ymmärrän jos lauri ei halua suhdetta kanssasi, ei menneisyyden takia vaan juuri tuon että hypit tilanteesta toiseen. Et oikeasti rakasta vaan oot parisuhde addiktoitunut. Haukut sallaa kuinka omistus haluinen hän on ja että hän ei ansaitse tommia. MITÄ?! Itse olet yhtä mustasukkainen Laurin suhteen ja vain koska haluat pitää kiinni jostain. Tarvitset terapiaa...

    VastaaPoista
  5. En usko, että tulen poistamaan blogia sen takia, että tajuan kuinka säälittävä olen ollut. Häpeän nytkin joitakin menneisyydessä tapahtuneita asioita, mutten silti piilottele niitä tai jätä niitä kertomatta. Ne ovat osa minua ja menneisyyttäni, eikä minulla ole mitään tarvetta esittää täydellistä. Jokainen tekee virheitä elämässään, enkä minä ole milläänlailla poikkeus.

    Tiedän satuttaneeni Tommia ja tiedän myös satuttaneeni Lauria. Olen satuttanut itseäni ja muita tässä elämässä, mutta ne asiat ovat mennyttä. Yritän parhaani mukaan kohdella muita oikein, koska olen oppinut virheistäni.

    En ihan täysin ymmärrä, mitä tarkoitat sillä, että hypin tilanteesta toiseen. Olen nyt Laurin kanssa ja sillä selvä. Rakastan häntä, enkä halua ketään muuta. Vaikka minulla olisi mahdollisuus, en ottaisi Tommia takaisin. Laurikin rakastaa minua ja haluaa olla kanssani ja toivon, että asia on tulevaisuudessakin niin. Ja millä perusteella olen parisuhde addiktoitunut? Tämä on ensimmäinen parisuhteeni. Olen ollut sinkku aina siihen asti, kunnes aloin seurustella Laurin kanssa. Minun ja Tommin suhde ei ollut parisuhde, enkä mitenkään etsimällä etsi parisuhdetta.

    En ole myöskään sitä mieltä, ettei Salla ansaitsisi Tommia, vaan juuri nimenomaan niin päin, ettei Tommi ansaitse Sallaa. Salla on toki äärimmäisen omistushaluinen, siitä en lähde väittelemään, koska se vain on mielipiteeni. Ja sen voin rehellisesti sanoa, että minä olen niin epämustasukkainen Laurista, kuin vain voin olla. Hän viettää aikaa exänsä kanssa, hänellä on paljon naispuolisia ystäviä, eikä se ole mikään ongelma minulle. Hän käy baarissa ilman minua, tanssii muiden naisten kanssa ja viettää aikaa ties missä porukoissa. Se on kuitenkin minulle ihan ok, koska minä luotan.

    Terapiaa saatan toki tarvita, sitä en kuitenkaan ala kieltämään.

    VastaaPoista