Sivut

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Sometimes we have to be away from the people we love, but that doesn't make us love them any less, sometimes it makes us love them even more.

Tommista ei ole edelleenkään kuulunut mitään. Olisikohan se ollut sunnuntai vai maanantai yö kun hän viimeeksi soitti ja sen jälkeen ei mitään. Hän on kyllä ollut joka päivä töissä illat ja aamuisin minulla on koulua, joten emme olisi edes ehtineet nähdä, paitsi yöllä, mutta olisi hän voinut edes soittaa.

Mutta ei hän soita. Ei hänen tarvitse, koska hänellä ja Sallalla menee hyvin taas. Ei mene kauaa. Minä pidän siitä huolen. Kun muistutan olemassaolostani, häntä alkaa ahdistaa niin paljon, ettei hän voi olla Sallan kanssa enää ja heille tulee taas riitaa. Odotan edelleen sitä pistettä, kun riita menee niin pitkälle, että he eroavat lopullisesti. Tuo on mielestäni jo naurettavaa, että facebook ilmoittaa joka toinen päivä, että he ovat parisuhteessa ja joka toinen päivä, että he ovat eronneet. Omapahan on virheensä. Mitäs rakastui kahteen samaan aikaan!

No joo, tiedän kyllä, ettei tunteille voi mitään. En minäkään voi, mielummin minä sinkkuun olisin rakastunut, kuin varattuun. Mutta silti, pitäisi pystyä valitsemaan. Ja mielestäni minä olen se oikea valinta. Jos Salla olisi täydellinen hänelle, ei hän kävisi vieraissa.

Ajattelin vielä illalla mennä lenkille ja kävellä myös Tommin työpaikan ohi ja katsoa onko hän siellä. Voisin jopa poiketa käymään. Hän kyllä kielsi ja ymmärrän sen itsekkin, että voimme jäädä kiinni melko helposti ja syyt tulevat taas minun niskoilleni, mutta en jaksa välittää enää. Haluan nähdä Tommin, vaikka sitten sillä riskillä, että näen Sallan myös. Saa nähdä, ehkä menen käymään siellä, jos hän nyt ylipäätänsä on töissä...

2 kommenttia:

  1. Niinkuin eräs viisas sanonta meneekin, jos sinun pitää valita kahden ihmisen väliltä, valitse jälkimmäinen. Sillä jos aidosti rakastaisit ensimmäistä, sinun ei pitäisi miettiä vaihtoehtoja.

    VastaaPoista