Sivut

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Sä olit jotain mitä venasin koko elämäni

Tommi soitti kuin soittikin yöllä. Puoli tuntia keskiviikon puolella, mutta silti. Ja hän oli jopa selvinpäin.

Hän oli juuri tullut toisesta kaupungista kotiin ja halusi soitella kuulumisia. Puhuimme kaksi tuntia niitä näitä, ei oikeastaan mitään järjevää, mutta oli ihanaa puhua kunnolla taas. Tommi myös sanoi olevansa töissä tänään ja pyysi käymään. Ja minä menin.

Aamulla kävin koululla hoitamassa pari juttua kuntoon ja tekemässä kokeen, jonka jälkeen menin moikkaamaan Tommia. En ilmoittanut etukäteen tulevani, menin vähän kuin yllätyksenä.

Puhuimme taas paljon kaikkea ei niin tärkeää, mutta halusin taas vähän saada selvyyttä asioihin. Ennen kuin ehdin edes ottaa puheeksi meidät, Sallan ja kaiken, Tommi teki sen puolestani.

"Mulla ja Sallalla menee nyt ihan hyvin."

"Joo, mä oon huomannu. Mitä se niinku tarkottaa meidän kannalta?"

"En mä tiedä, toivottavasti ei mitään, mut sunhan se päätös on..."

Tässä vaiheessa aloin miettiä, mitä minä todella haluan. Tiesin tämän olevan tulossa, enkä osannut valmistautua. Tiesin kyllä, että Tommilla ja Sallalla menee nyt hyvin. Tiesin, etteivät he aio erota. Mitä minä haluan? Tommin. Mutta koska se ei ainakaan nyt ole mahdollista, mitä haluan?

Luovunko ystävyydestä, jos niin voi sanoa, Tommin kanssa vai jatkanko tätä "vain ystäviä" -linjaa hänen kanssaan ja odotan sitä päivää milloin he eroavat ja minä saan taas mahdollisuuden?

Päätin odottaa. Mitä minä menetän tässä enää? Jos luovun Tommista nyt, minuun sattuu ja sitten en voi ikinä tietää, olisiko meistä tullut mitään, joten en luovuta.

Joten, ystävinä siis jatketaan. Menemme kahville, kunhan Tommi vain saa työasiat sujumaan ja saa hetken rauhaa Sallalta. Tänään kuitenkin istuin monta tuntia Tommin työpaikalla ja meillä oli ihan hauskaa. Kaikki oli hetken taas niin kuin ennen.

2 kommenttia:

  1. Oot Tommille selvästi pelkkä laastari, kun sillä ja Sallalla menee huonosti. Sit ku niillä menee hyvin Sallan kaa ja siltä naiselta heruu seksiä, nii enpä usko, että se sua paljoa kaipailee. Mut haluu kuitenkin pitää langat käsissään ja sut hihnan päässä, eli saatavilla, jos suhde Sallan kandsa kokee taas myrskyä. Älä tyttö satuta ittees enää pahemmin. Etsi joku joka sua oikeasti rakastaa. Joku jolle sä oot se ainoa!

    VastaaPoista
  2. Kyllä minä sen olen tiennyt jo jonkin aikaa, en vain halunnut hyväksyä sitä. Olen laastari, vara vaihtoehto. Se keneltä saa seksiä kun muut eivät anna. Se kuka tukee niissäkin asioissa, missä muut eivät.

    Ja ehkä on totta, että Tommi haluaa vain pitää langat käsissään, mutta kyllä minusta silti tuntuu, että hän välittää myös oikeasti. En tiedä miksi, mutta niin luulen ja se riittää minulle tällä hetkellä.

    VastaaPoista