Sivut

maanantai 13. toukokuuta 2013

But in the end everyone ends up alone

Huomenna mitä luultavammin olen Sallan kanssa samaan aikaan koulussa, joten silloin laitan Tommille viestin jos herrasta ei kuulu mitään sitä ennen. Olen jo suunnitellut valmiiksi mitä kirjoitan, lyhyt ja ytimekäs viesti, jotta asia menee perille.

"Ens yönä sä haet mut meidän oven edestä, viimeistään yhdeltä, soita kun oot tulossa."

Näin teen, jos mitään dramaattista ja maailmaa mullistavaa ei ehdi tapahtua sitä ennen. Vielä on pieni mahdollisuus, että Tommi tulisi jo tänään, mutta enpä usko.

Pakko minun on jotain tehdä. En voi vain odottaa. Vaikka Tommi olikin tänään ihana kun onnitteli minua ja laittoi vielä sydämenkin, niin en silti anna anteeksi. Minua ei lepytetä noin helposti!

Tuskin tulen ikinä kertomaan koko totuutta Sallalle, mutta tarpeeksi Tommille suuttuessani saatan mennä jotain vihjaamaan. Annan vain vähän vauhtia ja koko vyyhti aukeaa kuin itsestään. En kuitenkaan vielä. Elättelen edelleen toiveita minun ja Tommin suhteen... Edes ystävinä.

4 kommenttia:

  1. Öö, mulle ei oo ihan auennu, et miks teidän pitää tavata aina yöllä?? :D

    VastaaPoista
  2. Koska olemme salaa ystäviä. Salla ei hyväksy meidän ystävyyttä, eikä ylipäätänsä tiedä, että olemme tekemisissä, joten yöllä kiinnijäämisen riski on paljon pienempi. Ihan vaan sen takia :D

    VastaaPoista
  3. Ei mekään olla kiinni jääty, vaikka ihan päivisinkin nähdään ;)

    VastaaPoista
  4. Tiedän, ja kyllä me minun puolestani voisimme päivisinkin nähdä, muuta Tommin toive ja näillä mennään.

    VastaaPoista