Sivut

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Ajat on muuttuvii, hajotin kukkaruukkusi, sä väsytit mut uuvuksiin, on pakko laittaa luukku kii

En ole varmasti ikinä itkenyt niin paljon kuin äsken. Tommi soitti. Puhuimme lähes tunnin puhelimessa ja minua ahdistaa nyt vielä enemmän kuin ennen sitä puhelua. Pakko saada selvitellä ajatuksia, päivitän tarkemmin tuosta puhelusta huomenna.

Sen verran kerron kuitenkin, että jatkamme ystävinä edelleen, vaikka olimme taas hyvästejä jättämässä. En tiedä jaksanko tätä enää, mutta menemme kahville heti kun herra ehtii (eli emme pitkään aikaan...) ja puhumme silloin lisää...

En vaan pysty tähän enää, minua ahdistaa liikaa.

Tästä kuitenkin enemmän huomenna...

5 kommenttia:

  1. Muista että sinä olet tärkeä sellaisena kuin olet, älä anna muiden tehdä sinusta muunlaista. Onko kukaan itkun arvoinen, voita itsesi, ole vahva ja kulje pää pystyssä! Näytä että mies on se joka menettää jotain arvokasta etkä sinä. Kukaan joka rakastaa ei voi olla paha ja varsinkaan ne, jotka uskaltaa näyttää ja todistaa toiselle ilman että toinen "ei noteeraa" sitä millään tavalla. Olet rohkea. :)

    Jos saan antaa pienen neuvon se olisi tämä; pysy hiljaa, hiljaa vaikka ikuisuus. Jos mies oikeasti välittää ja arvostaa sinua, hän ottaa yhteyttä sitten kun on valmis ja jos ja kun se päivä tulee. Kuuntele hänen sanat tarkkaan, mieti hyvät ja huonot puolet (älä anna rakkauden sumentaa silmiäsi) sitten mietit onko hän oikeasti kaiken vaivan arvoinen ja tee päätös.

    Paljon tsemppiä ja yksi iso lämmin halaus! ♥:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos molemmille ♥

    Meidän tilanne on taas niin erilainen ja kaikki ajatukset pomppivat päässäni sekaisin, siitä kuitenkin kirjoitan enemmän kohta.

    VastaaPoista
  3. Matkustan junassa hämeenlinna-Imatra jonne on kolmen tunnin matka ja luen aina pelkästään sun blogia :)! Surullista et Tommi on tuollainen.. Voin sanoa että olin joskus Sallan roolissa eikä Se kivaa ollu. Samoin kun Se kolmaspyörä ei ees tienny meidän seurustelusta.. Toivottavasti saat elämäs paranee tsemppii, pärjäile! Oon vasta tässä vaiheessa, ku löysin blogin kaks päivää sitten ja luen tätä ku kirjaa, en pysty lopettaa!! :) Sä löydät Viel hyvän miehen!! <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos kivasta kommentista, piristyin todella :)

    Uskon, ettei Sallan roolikaan ole milläänlailla mukava, enkä vaihtaisi paikkoja hänen kanssaan. Myös minulla olisi ollut vielä kauheampaa, jos en olisi ollut tietoinen Sallan ja Tommin suhteesta, vaan se olisi tullut yllätyksenä, mutta onneksi niin ei ollut.

    Kiitos <3

    VastaaPoista