Sivut

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Sinussa on jotain, jota muut ei ehkä näe. Se on jotain, joka minuun iäksi jää.

Salla menikin Tommille eilen, joten emme nähneetkään illalla. Tänään kuitenkin näemme, sillä Sallalla on illaksi muita suunnitelmia, joten Tommi on yksin. Minäkin menen kyllä juhlimaan myöhemmin, mutta sitä ennen poikkean Tommia moikkaamassa.

Vaikka minusta eilen tuntui pahalta olla "vain ystäviä" Tommin kanssa, niin on tämä loppujen lopuksi ihan hyvä ratkaisu. Ei pidä hätiköiden rynnätä suhteeseen, ei varsinkaan varatun miehen kanssa. Ystävyys saa jatkua näin ja joskus kun molemmat meistä on sinkkuja, voimme miettiä asioita uudelleen.

Monet teistä varmasti edelleen tuomitsevat tämän ja ovat sitä mieltä, että Sallalle täytyy kertoa. En kuitenkaan näe siinä mitään hyötyä nyt, kaikkia osapuolia vain sattuisi lisää. Nyt kaikki on edes hetken hyvin, niin en halua pilata tätä.

Eipä minulla muuta tällä kertaa... Ihanaa vappua teille, pitäkäähän hauskaa!

4 kommenttia:

  1. Hyvä kun nyt asiat on hyvin ja näätte toisianne edes joskus :) Oon ilonen sun puolesta!

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos paljon! :)
    Tällä hetkellä ne ihmiset tuntuvat olevan melko harvassa, jotka todella iloitsevat puolestani...

    VastaaPoista
  3. Jos olisin salla, haluaisin tietää teidän touhuista. Mielestäni Tommin pitää ottaa vastuu teoistaan ja kertoa eikä pitää salassa ja päästä taas kuin koira veräjästä.

    VastaaPoista
  4. Olen miettinyt asiaa joka kannalta ja on totta, että jos olisin Salla, myös minä haluaisin tietää. Pelkään kuitenkin Sallan vahingoittavan itseään ja pelkään myös Tommin ja itseni puolesta, enkä myöskään halua luopua Tommista, joten en kerro. Ei me nyt tehdä mitään väärää, Tommi ei petä Sallaa tällä hetkellä ainakaan, joten en näe tarpeelliseksi kertoa, ainakaan vielä.
    Kiitos kommentistasi!

    VastaaPoista