Sivut

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Happy

Tommi on soitellut tänään monesti, kysellyt mitä kuuluu ja jutellut kaikkea turhaa. Juuri tätä halusin, söpöjä puheluita silloin tällöin ja soittoja, vaikkei olisi edes mitään asiaa.

Nyt tuntuu taas, että kaikki on hyvin. Vaikka tiedän kyllä, ei tämä ole normaalia. Ei kenenkään pitäisi joutua olemaan salaa ystäviä tai ylipäätänsä salaa mitään. Pitäisi pystyä olemaan avoimesti niiden ihmisten kanssa kenen kanssa haluaa. Se ei kuitenkaan nyt ole mahdollista ja yritän sopeutua tilanteeseen.

Tommi lupasi tulla käymään illalla, jos vain pystyy. Hän ei tiennyt tuleeko Salla heille vai ei, joten mikään ei ole varmaa. Hän kuitenkin yrittää ja minä odotan. Huomenna minä lähden ottamaan pienen irtioton arjesta vapun kunniaksi ja lupasin poiketa moikkaamassa Tommia. En malta odottaa! Parhaat päälle ja vähän juhlimaan!

Palataan taas! Heips!

4 kommenttia:

  1. eiiiiih.... taas se sai sut pauloihinsa ja sokaistua sut

    VastaaPoista
  2. Niin sai, tiedän. En vain halua luopua. Välitän liikaa...

    VastaaPoista
  3. Siis ootteko nyt ihan vaan sit kavereita? Miten sä pystyt? Mä oon monesti sanonu Alexille, että me ei ikinä voida olla "vaan kavereita"! E-hei, ei tulis onnistuun.

    VastaaPoista
  4. Näin olisi tarkoitus, ainakin aluksi. Kyllä minäkin ensin ajattelin, ettei todellakaan onnistu, mutta aion yrittää. Kyllä meillä molemmilla on syvempiäkin tunteita, mutta Tommilla on tunteita myös Sallaa kohtaan joten yritämme pysyä vain ystävinä, ainakin niin pitkään kun Salla on kuvioissa mukana. Helppoa se ei tule olemaan, ei tietenkään.

    VastaaPoista