Sivut

tiistai 7. tammikuuta 2014

Vaik mutsi halus must juristin, mua kiinnosti nudismi

Voi voi, samoilla silmillä sitä mennään vieläkin. Uni ei vain tullut, ei millään. Juttelin vielä viiden aikaan aamuyöllä Tommin kanssa ja kahdeksalta Lauri soitti herättääkseen minut kouluun. On mukavaa huomata, että ihmiset välittävät.

Laurista ei nyt ole hirveämmin kerrottavaa, hän on kipeänä emmekä ole nähneet nyt muutamaan päivään. Kaikki on kuitenkin oikein hyvin, kirjoittamattomuus ei siis johdu mistään ongelmista. Tommista taas olisi kerrottavaa vaikka kuinka paljon, mutta en sitten tiedä niiden juttujen viihdearvoa. Surkeaa inside läppää ja vanhojen muistelua lähinnä.

Lienee kieroa sanoa näin, mutta Tommista on tullut minulle kuin veli. Unohdetaan koko se seksisuhde ja menneet jutut, ne kumoaisivat aiemman väitteeni tai ainakin tekisivät siitä hieman sairaan. Mutta siis Tommi on minulle kuin isoveli. "Huomenta, sis", luki tekstarissa aamulla. Hän siis ajattelee minua siskonaan, söpöä. Aikuinen mies pitää minua pikkusiskonaan, haluaa huolehtia ja vahtia että minä pärjään.

Tarjosi hän rahaakin taas, mutta en ottanut vastaan. Siinä päätöksessä en lipsu, en koskaan. Tommilta en ota rahaa. En vain millään pääse eroon siitä huora ajatuksesta, joten rahan vastaanottaminen ei sovi. Eikä se muutenkaan kuulu tapoihini. Vaikka toinen olisi kuinka rikas, en halua muiden rahoja.

Yleisesti ottaen minulla menee nyt siis oikein loistavasti. Mitä nyt unen ja näiden perustarpeiden kanssa on vähän haasteita, mutta siis muuten kaikki on hyvin. Tommin kanssa kaikki menee juuri niin kuin tahdonkin ja hän on vihdoin rehellinen minulle. Sain hänet ymmärtämään, etten välitä siitä mitä hän sanoo, kunhan se vain on sata prosenttinen totuus. Ja kuten äsken sanoin, Laurinkin kanssa kaikki on hyvin.

Suunnittelimme Laurin kanssa eilen minun täysi-ikäistymistäni. Ajattelimme lähteä silloin johonkin suureen kaupunkiin, ihan Suomen sisällä kuitenkin. Ottaisimme hotellin pariksi yöksi, söisimme hyvin ja kävisimme baarissa. No, siihen on kuitenkin sen verran aikaa, että suunnitelmat ehtivät muuttua vielä monta kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti