Sivut

perjantai 10. tammikuuta 2014

Mikään ei riitä

Elämä ei ole reilua. Tommin kanssa kaikki on vaikeaa, ihan hirmu vaikeaa. Luulin kaiken olevan hyvin juuri näin, mutta ei kaikki ole hyvin. Olemme ystäviä, juttelemme päivittäin, hän kyselee kuulumisia ja huolehtii. Juuri sitä minä halusin, juuri nimenomaan sitä.

Kaikella on kuitenkin kääntöpuolensa. Ja sitä kääntöpuolta minä en koskaan tahtonut. Se on kuitenkin vähän kuin kaupanpäällinen. Asia, jonka vain saa väkisin, eikä sille voi mitään. Kaikki tai ei mitään, niinhän se aina menee. Kun saa se positiiviset jutut, niin negatiivisetkin tulevat varjona perässä.

Minä seurustelen, minulla on toimiva parisuhde, minä rakastan ihan kauheasti. Tommi on sinkku, yksinäinen ja puutteessa. Ja mitä siitä seuraa? Ei mitään hyvää, ei mitään toimivaa. En koskaan, koskaan pettäisi Lauria. En harrastaisi seksiä kenenkään muun kanssa, mutta muut asiat ovatkin sitten eri juttu.

Tapailen Tommia salassa. Lauri ei tiedä, että olemme yhteydessä vieläkin. Lauri ei tiedä, että Tommi istuu luonani kahvilla öisin ja että juttelemme tunteja puhelimessa. Lauri ei tiedä, että Tommi ikävöi minua. Hän ei tiedä, että Tommi tunnustaa rakkauttaan minulle päivittäin, kertoo kuinka hän unelmoi perheestä kanssani, on kuulemma kokoajan unelmoinut. En ota Tommin juttuja vakavasti, nauran päin naamaa ja piilovittuilen. Mutta on se silti väärin, Lauria kohtaan. Ei tämä ole normaali ystävyys.

Tulin juuri kotiin Laurilta. Tommi soitti kaksi kertaa sinä aikana, laittoi yhden viestinkin.
"Faija soittaa."
En vastannut, en tietenkään. En voi puhua miehelle, joka on toivottomasti ihastunut minuun, kun olen oman poikaystäväni kanssa.

Ahdistavaa. Juuri kun kaikki on niin kuin tahdoin, niin en olekaan tyytyväinen. Mikään ei riitä.

7 kommenttia:

  1. Mä olen laittanut välejä pokki tiettyihin ihmisiin - siis eksiin - juuri siksi, että tiedän, ettei molempien suhteiden olemassaolo kertakaikkiaan ole mahdollista yhtaikaa. Nämä eksät eivät pysy aisoissa, yrittävät varastaa minusta liian suuren palan. Tästä rangaistuksena on HEIPPA. Kai sä ymmärrät, Ada, että ei ole sopivaa käytöstä Tommilta kertoa sulle unelmistaan nyt, kun olet Laurin kanssa? Jos se olisi reilu kaveri, se ei pyrkisi horjuttamaan sun onnea. Mulla on sellaisiakin eksiä. Ne saavat jatkaa elämässäni. Mutta älä päästä elämääsi ihmisiä, jotka aiheuttaa lisää kaaosta. Sun pitäisi luopua jommasta kummasta, jos mielit jatkaa rehellistä ja turvallista elämää. Eikö jo se, ettet voi kertoa Laurille sinun ja Tommin tekemisissäolosta, kerro, että jokin on pielessä?! Tsemppiä. Moona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet täysin oikeassa, Moona. Allekirjoitan jokaisen sanomasi asian. Laurista luopuminen ei ole vaihtoehto, ei ollenkaan. Hänen kanssaan kaikki on jotenkin niin erilaista, hänestä en halua luopua vaikka olisin kuinka vihainen. Tiedän sisimmässäni, että hän ei tahdo pahaa, voin luottaa. Tommin kanssa se ei ole samanlaista enää. Ja Tommi on vain ystävä, ei kumppani.

      Tommin kanssa kaikki on muuten hyvin, mutta juuri tuo sanomasi, että hän horjuttaa onneani, on se ongelma. Tasapainoilen aivojen ja sydämen välillä. Sydän huutaa, että nyt on hyvä, mutta aivot taistelevat vastaan.

      Poista
  2. Ettekö siis eronneetkaan Laurin kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emme. Tai äh, en tiedä. Se ei ole niin yksinkertaista, ei lainkaan.

      Seurustelemme kyllä, mutta erittäin rennolla otteella. Ei paljonkaan sääntöjä ja muutenkin vapaa meno. Mutta yhdessä tässä ollaan :)

      Poista
  3. Tommiin tehoaa vain no contact rule http://www.exboyfriendrecovery.com/the-no-contact-rule/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vielä ehtinyt tuohon linkkiin perehtyä kovinkaan tarkasti, mutta olet varmasti oikeassa. En vain vieläkään haluaisi luopua, kun kaikki on edes hetken hyvin...

      Poista
    2. Tuo tosiaan kuulostaa mielenkiintoiselta... En vain usko, että kykenisin tuohon. Minulla ei ole itsekuria.. Äh, vaikeaa.

      Poista