Sivut

maanantai 9. joulukuuta 2013

Mä oon rosvo, tää on kosto

No, koittihan se päivä kun Salla muistaa olemassaoloni taas. Ihan yhtäkkiä, kuin tyhjästä hän istui viereeni koulun käytävällä. Hän koki pakottavaa tarvetta kertoa minulle, kuinka minä olen huora ja minun täytyy jättää hänet rauhaan. Hah, en olekaan kuullut tuota samaa lausetta kuin, hmm.. sata kertaa. Hän oli taas onnistunut pahoittamaan mielensä jostain ja päätti purkaa sen minuun.
"Just, hanki jo elämä", oli minun vastaukseni siihen. Hän ei edes katsonut minuun päin, nousi ylös ja lähti. Minä ärsyynnyin koko välikohtauksesta niin paljon, että kirjoitin muistivihkooni ajatuksiani ylös kirjeen muodossa.
Muistakaa pitää pilke silmäkulmassa ;)

"Koita nyt jo tajuta, että mua ei vois sun elämäs vähempää kiinnostaa. Mä koeajoin sun miehes ja siirryin paremmille vesille, jätin jämät sulle. Ei mulla oo mitään tarvetta palata enää takas suhteeseen, josta mä en saa mitään. Sä voit ihan rauhassa elää omaa elämääs sen miehen kanssa. Mulla on kuitenki muutama vinkki sulle. Ensinnäkin, Tommi ajattelee vaan itseään. Se on seksin perässä, eikä minkään muun. Ja toiseks, se ei ees oo niin hyvä sängyssä, kun sä aina väitit. Kannattais varmaan hankkia vertailukohta niin ymmärtäisit. Eikä se nyt loppujen lopuks olis niin paha, jos sullakin olis muutama sellainen vakiopano, niinhän Tommillakin on. Esimerkiks se pirinisti, jonka kanssa se viettää aikaa ja sit se sen entinen työkaveri, jonka kanssa sillä on "bisneksiä". Vai mitä sä luulit niiden tekevän? Rupattelevan uskonnosta, niinkö? Ne panee, sano mun sanoneen. Sitä nelikymppistä baarin omistajaa se vasta lämmittelee, se on vähän hitaammin syttyvää tyyppiä.

No mut oothan sä siinä mielessä ihan onnekas, että Tommi on jo kato ihan valmiina kun sä meet sinne. Sun ei tarvi edes innostaa sitä, esileikit on ihan turhia, kun edellinen ämmä on lähteny samalla ovenavauksella kun sä oot menny sisään. Ja seuraava tulee heti kun sä lähdet. En mä kaipaa siihen kuvioon mukaan enää. En mä jaksa pyöriä siinä panopiirissä, mulla on parempaakin tekemistä. Katsos kun on olemassa sellanenkin vaihtoehto, että hankkii vaan yhden miehen, jonka kanssa haluu tehdä muutakin kun harrastaa seksiä. Sellasen, kenen kanssa on muutakin yhteistä kun jatkuva seksinhimo. 

Toiset ne ymmärtää sen aikasemmin ja toiset myöhemmin. Mä olin onnekas ja ehdin mukaan siihen aikasten junaan ja sä tulit laiturille ihan vaan muutaman minuutin myöhässä. Mä voin kuitenki nyt kertoo sen aikataulun sulle, niin sä pääset eroon tosta kuviosta. Sun aikas on nyt. Mulla on sulle vaan yks neuvo enää. Sinkkuna on parempi, kuin huonossa suhteessa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti