Sivut

perjantai 22. marraskuuta 2013

Kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän

Kiitos tosi paljon jokaiselle edelliseen postaukseen kommentoineelle! Teidän neuvojenne avulla sain tilanteen selvitettyä Laurin kanssa ja olemme molemmat tyytyväisiä lopputulokseen. Kerroin ensin hänelle ajatuksistani ja tavoilleen tyypillisesti hän vastasi vain "juu" ja "aijaa", mutta hetken kuluttua hän sai tilaisuuden näyttää, että ymmärsi mitä sanoin. Vietimme illan hänen ystäviensä kanssa isolla porukalla ja minulla oli tosi hauskaa! Jäimme hänen kaverilleen yöksi ja aamulla hän vei minut kotiini käymään suihkussa ja hakemaan koulukirjoja. Sitten hän vei minut kouluun ja suureksi, suureksi yllätyksekseni myös haki minut sieltä. Sanoin kyllä, että ei minua tarvitse kuskata edes takaisin ja kuluttaa viimeisiä bensojaan minuun, mutta hän kuulemma halusi korjata aiemmat hölmöilynsä.

Kaikki on nyt taas loistavasti ja minulle jäi sellainen tunne, että nyt hän tosiaan ymmärsi miltä minusta tuntuu ja aikoo myös parantaa tapojaan. Puhuminen siis kannatti, mutta myös se läheisyys oli tarpeen.

Tänään olisi taas kerran perjantai. Minulla oli hienot suunnitelmat viikonlopulle ja olin innoissani, kun kerrankin pääsen tekemään jotain ja juuri äsken ne peruuntuivat. Lauri kuitenkin lupasi soitella myöhemmin, joten ehkä hän on suunnitellut jotain varalleni. Se nähdään sitten myöhemmin, kivaa perjantaita teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti