Sivut

lauantai 16. marraskuuta 2013

Hiljaisuus

Huh, onpas blogissa ollut hiljaista viimeiset pari päivää! Kävijämäärät ovat miltei puolittuneet ja minäkin olen ollut hiljaisempi kuin yleensä. Se johtuu kai vain siitä, että minulla menee hyvin. Paremmin kuin pitkiin aikoihin. Se lienee kai hyvä asia, mutta blogin hiljaisuus surettaa minua. Olettehan te vielä siellä?

Luonnokset ovat täynnä toinen toistaan hienompia postausideoita niin lukijoilta kuin minulta itseltänikin, mutta en vain yksinkertaisesti ole saanut kirjoitettua niitä loppuun. Yritän nyt kuitenkin nauttia elämästä, kun minulla kerrankin on sellainen. Luultavasti huomenna elämäni rauhoittuu taas, joten silloin palataan vanhalle linjalle blogin kanssa. Tässä välissä voisitte myös heitellä jotain palautetta minulle, jos sellaista tulee mieleen. Mitä blogissa voisi muuttaa, mikä ärsyttää teitä? Mitä sen sijaan ei saa muuttaa, mikä on hyvää juuri nyt?

4 kommenttia:

  1. Joo tottakai me ollaan täällä vielä:) postauksesi ovat vain olleet suhteellisen positiivisia ja osoittaneet että sulla menee hyvin, joten ainakaan minulla ei ole ollut suurempaa tarvetta tulla tsemppaamaan. Onhan se kuitenkin ihana huomata että sulla menee hyvin. Sen takia mulla ei oo nyt mitään varsinaista neuvottavaa, tsempattavaa yms. Hyvää viikonloppuu sulle:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Beea, minulla tosin menee paremmin kuin pitkiin aikoihin! :)

      Poista
  2. voisit panostaa ulkoasuun 0: tää on hirveä :( :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoasu tosiaan on... tylsä, mutten hirveämmin osaa tehdä sille mitään erityistä. Olen aikalailla valinnut vain valmiista ulkoasuista jonkun ja tyytynyt siihen asiaa enempää ajattelematta. Voisin ehkä kuitenkin perehtyä asiaan hieman enemmän ja yrittää tehdä muutoksia :)

      Poista