Sivut

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Tää on superhyvä sunnuntai

Tämän päivän otsikko 'tää on superhyvä sunnuntai' on odottanut minua jo muutaman viikon otsikkovarastossani, mutta minkään viikon sunnuntai ei ole ollut tarpeeksi hyvä, jotta olisin voinut käyttää sitä. Tämä sunnuntai ja koko viikonloppu oli kuitenkin edellisiin verrattuna ihan hyvä, joten ajattelin nyt käyttää kyseisen otsikon.

Otsikon sanat ovat siis PMMP:n biisistä Isin pikku tyttö. Kyseinen kappale ei oikeastaan miellytä minua, vaikka PMMP:tä kuuntelenkin, mutta lause osui silmiini kun lueskelin joitakin lyriikoita läpi.

Tämä sunnuntai on ollut ihan mukava, kävin ensin vanhempieni luona ja sen jälkeen näin vielä pikaisesti Lauria. Huomenna alkaa luultavasti rankka kouluviikko, joten en tiedä milloin ehdimme nähdä seuraavaksi. Tomminkin piti soittaa jo eilen illalla, mutta ei ole hänestä kuulunut. En kyllä oikeastaan edes muistanut, että hän lupasi soittaa, ennen kuin aloin kirjoittaa tätä postausta, joten ei sillä ole niin väliä. Toki olen nykyään Tommin kanssa melko tarkka siitä, että lupauksista pidetään kiinni, mutta en vain jaksa välittää enää. Soittakoon jos haluaa, jos ei halua niin ei väkisin.

Olen oppinut päästämään irti Tommista, enkä enää odota hänen yhteydenottoaan kellon ympäri. En herää tuntia aiemmin, jotta ehtisin nähdä hänen lähtevän töihin, enkä juokse hänen perässään iltaisin. Se oli sairasta, mutta vihdoin olen päässyt irti siitä. Ja Laurin kanssa minun ei ole edes tarvetta tehdä niin. Saan haluamaani huomiota ihan yksinkertaisesti vain soittamalla hänelle.

Ajastan teille luultavasti aamuksi jonkinlaista postausta, jos saan jotain kirjoitettua. Ajatuksia on paljon, mutta en tiedä saanko niitä lauseiksi. Viimeyönä nukuin taas melko huonosti, joten voi olla, että väsymys ottaa vallan, enkä saa mitään kirjoitettua. Sen näette sitten aamulla, tänään tuskin enää muuta luvassa.

Ps. Tervetuloa mukaan uusi lukija ja kiitos, että jaksatte roikkua mukanani kaikki vanhat! Olette rakkaita ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti