Sivut

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Mä oisin ennen vaik kuollu sun puolest ja noussu vaik kuolleista

En voi sanoin kuvailla sitä tunteiden virtaa, joka valtasi minut äsken, kun luin erään saamani kommentin. Siinä oli kaikki ne sanat, joita olen etsinyt. Kaikki se, mitä olen yrittänyt teille selittää. Kaikki se oli siinä edessäni, jonkun muun kertomana. Joku vihdoin ymmärsi minua, ymmärsi mitä tarkoitin. Joku on kokenut kaiken sen saman itse, hän osasi selittää sen, mitä minä en osannut.


"...Olen itse aina lopetanut rakkausjuttuni vaatimatta minkäänlaisia selityksiä, aikaa, huomiota, olen feidannut vain jonnekin, kuten minun on haluttukin tekevän. Lopputulos on se, että jotakin jää elämään. Tunnetta ei nitistetä, sen haamu jää maailmaan ikiajoiksi  - ja kun kohdataan, se yhteys, mikä joskus oli, on läsnä - vuosienkin päästä...."


Juuri tätä minä pelkään. Kaikista eniten. Tässä on se syy, miksi haluan selvittää kaiken. En halua, että kaikki ne tunteet jäävät eloon ja palaavat kummittelemaan mieleeni vielä vuosienkin päästä. 

Joku toi minulle ne sanat, joita en löytänyt, kiitos Moona. Kiitos vielä kerran.

Toivon todella, että voitte ymmärtää minua nyt edes hieman paremmin. Tämän takia roikun Tommissa. Tämän takia haluan selvittää asian, enkä vain paeta.

2 kommenttia:

  1. Ihmiset on pahoja ja kostonkierre on ikuinen vai onko? Sä voit päättää sen ite sun osalta ja Tommin. Se makaa sun käsillä voimattomana. Se ei voi muuta sun muistikuvat valtaa sen ajatukset. Mä tiiän että sä oot kärsinyt paljon Tommin takia, ihan oikeesti tiiän tunteen. Mutta jos mä oisin sä en enää vastaisi Tommille, ehkä kerran ja kuuntelisin hiljaa ja rauhallisesti selitykset. Mutta pitäisin oman pääni. Koska itku on merkki tunteista. Kun mä luin että Tommi alkoi itkeä, mun ajatukset muuttu. Se on toiminu väärin suo kohtaan, mutta nyt se katuu. Sun ei tarvi antaa anteeksi, mutta ehkä kosyonkierre voisi jo loppuu. Koska sehän vois taas kostaa takasin. Sillä on jo pää täynnä muistikuvia ja vainoovia muistoja. Ehkä se riittää. Mutta sunhan asias se on:) paljon tsemppiä!:)

    VastaaPoista
  2. Joo, minäkin ajattelen nyt, että Tommi sai jo ansionsa mukaan. Hänestä tuntuu nyt pahalta, hän ymmärsi tehneensä väärin. Vaikka salaisuus jää varmasti ikuiseksi, niin aion silti lopettaa tämän nyt. Vastaan Tommille vielä kerran ja kuuntelen mitä sanottavaa hänellä on ja sitten tämä on tässä.

    Voihan se toki olla, että Tommilla on joku loistava idea ja ystävyytemme jatkuu, mutta en usko. Tälläisenä tämä ei kuitenkaan jatku enää.

    Minä olen vahva, kestän tämän kaiken. Olen jopa suhteellisen tyytyväinen nyt.

    Kiitos! :)

    VastaaPoista