Sivut

maanantai 27. toukokuuta 2013

Rakkaus on sitä, että välittää ja rakastaa eikä koskaan halua menettää

Istun ja tuijotan tietokoneen näyttöä. Tekisi mieli kirjoittaa, mutta en tiedä, että mistä aiheesta. Selaan läpi Candyn blogia. Mitä häneltä on kysytty? Mitä olen unohtanut kertoa? Mitä lukijat haluavat tietää? Mitä itse haluan tietää, kun myöhemmin luen vanhoja postauksiani?

Ajattelin ensin, että voisin tehdä jonkunlaisen kysymyspostauksen, mutta sitten tulin siihen lopputulokseen, että kysymyksiä tuskin kuitenkaan tulisi tarpeeksi, joten päädyin siihen, että voitte laittaa kysymyksiä kommenttiboxiin ja vastailen niihin siellä, niin kuin tähänkin asti olen tehnyt.

Tässä kuitenkin jotain kysymyksiä, joita Candyn blogista löysin ja jotain, mikä ehkä on jäänyt kertomatta.

"Miltä tuntuu olla toinen nainen?"

Tästä olenkin jo melko paljon täällä kertonut. Siitähän tämä koko blogi loppujen lopuksi kertoo. Elämästäni toisena naisena, kakkos vaihtoehtona, "vara venttiilinä", niin kuin joku lukija aikoinaan asian ilmaisi. Ei ole helppoa olla kokoajan "varalla" ja tietysti olisin mielummin se ensimmäinen ja ainoa vaihtoehto, mutta mielummin elän näin, kuin kokonaan ilman Tommia. Ei se siis hyvältä tunnu, mutta kestän sen ainakin toistaiseksi.

"Tietääkö Tommi tästä blogista?"

Ei tiedä, eikä tule varmasti koskaan tietämäänkään. Tämä on minun oma tapani purkaa ahdistusta ja selvitellä ajatuksia, enkä halua hänen tietävän tästä. Hän kuitenkin yrittäisi udella osoitetta niin kauan, että kerron sen hänelle ja sitten en voisi kirjoittaa enää niin avoimesti kuin ennen. 

"Miten pystyisit luottamaan Tommiin, jos päätyisitte yhteen?"

Tätä olen miettinyt paljon. Tosi paljon. Miksi hän ei pettäisi minua, kun pettää Sallaakin? En tiedä. Minä vain haluan uskoa, ettei hän pettäisi. Minä en ole sellainen mustasukkainen hirviö, kun Salla on. Antaisin vapauksia, enkä kieltäisi kaikkea, niin ei tulisi houkutuksia. Olenhan tällä hetkellä Tommille se "kielletty hedelmä".

"Mitä tekisit, jos Tommi nyt jättäisi sinut?"

En tiedä. En todellakaan. En kylläkään usko, että Tommi minua jättää, mutta jos sellainen tilanne tulee eteen, olisin ihan totaalisen hukassa. Kertoisin ehkä Sallalle, ehkä en. Vaikea kysymys...



Eipä tässä nyt muuta tule mieleen, pää lyö tyhjää. Heitelkää kysymyksiä jos keksitte jotain. Vastailen mielelläni, minulla ei ole muuta kuin aikaa. Tommi ei siis ole soittanut ainakaan vielä...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti