Sivut

torstai 25. huhtikuuta 2013

Where were you when everything was falling apart?

Eiköhän tämä ollut nyt tässä. Tommista en ole kuullut mitään sunnuntain (maanantain?) jälkeen, mutta Salla näytti tänäänkin menevän koulusta suoraan Tommille.

Itse en aio ottaa mitään yhteyttä, mutta eiköhän Tommi viimeistään sitten ilmoittele itsestään kun hänellä ja Sallalla menee huonosti. Minua ei kiinnosta enää. En halua olla se, joka kuuntelee Tommin murheet ja tekee hänet iloiseksi silloin, kun Salla ei sitä tee. En halua olla se, ketä hän tulee panemaan silloin, kun Salla ei anna.

Tiedän, että kun Tommi soittaa minulle, olen taas aivan eri mieltä. Olen onnellinen ja annan kaiken anteeksi. Niin käy aina, mutta yritän parhaani, ettei niin kävisi nyt. En halua enää antaa kaikkien asioiden mennä läpi sormien, haluan, että Tommi tajuaa, että minuun sattuu.

Ei Tommi aikonut ikinä mitään kostaa. Hän vain halusi pyörittää kahta samaan aikaan. Tiesin sen kyllä sisimmässäni kokoajan, mutta halusin uskoa muuta.

Miksi? Miksi annoin kaiken mennä näin pitkälle? Satutan itseäni tahallani.

6 kommenttia:

  1. no nyt paljastat kaiken sallalle!

    VastaaPoista
  2. sinuna en kertoisi sallalle... Jos sulla on paha olla nii saat vaan syyttää itteäs, ei sun tarvii toisille aiheuttaa myös pahaa oloa.. Salla saa kuitenkin joskus selville et tommilla on ollu muitten kanssa juttua, tai sit ei. Turhaan puutut toisten elämään. Unohdat kokonaan vaan tommin ja jatkat normaalia elämääs..

    VastaaPoista
  3. Mutta mietippä sitä, jos Salla saa tietää vasta paljon myöhemmin tämän jälkeen Tommin puuhista eikä saa mahdollisuutta korjata sitä asiaa, mikä on pielessä? Mieti kuin salla elää ne kaikki päivät valheessa ka sotten vasta paljon myöhemmin saa tietää niistä? Kyllä mä sanoisin et se on hankalanpaa, koska tuskin Tommilla jää yhteen naiseen, jos se on lähteny tuohonki nii helposti mukaan. Parempi kai sallan on nyt tietää, että hän kerkeää korjata mahdollisesti asiat Tommin kanssa ennenkuin vastaavaa tapahtuu. Nimimerkillä petetty

    VastaaPoista
  4. Ihan järjetön ajatus, että Sallan pitäisi jotain Tommin kanssa jotain korjata. Jos jonkun takia Sallan pitäisi tietää, niin sen, että osaisi potkaista paskiaista niin perseelle, että Norja näkyy.

    Mutta itse en käsiäni likaisi menemällä Sallalle kertomaan.

    VastaaPoista
  5. Miksei saisi korjata? Sehän on Sallan oma päätös? Ja vaikka hän nyt kertoisi Sallalle, niin ainakin hän saisi sen nyt heti tietää ja joko päättää jatkaa suhdetta tai lopettaa. Mutta mitä aikaisempi sen parempi.

    Ihmisiä on moneen ja ihmiset tekevät virheitä. Joskus tuollaiselle käytökselle löytyy jokin looginen syy miksi niin on käynyt. Miksi siis pitäisi heti, vaikka mahdollisuus olisi, olla korjaamatta tilannetta jos itse sitä haluaa. Et sinä ole Salla. Voihan olla, että Salla antaa Tommiöle kenkää, mutta so what. Mielestäni Sallan on oikeus tietää, iha siitäkin syystä, että hän saa itse ratkaista asian ja päättää mitä tekee. Olisihan se perseestä kuulla ehkä jopa vuosien päästä siitä. Silloinhan menee koko pohja:"Oliko tämä koko suhde pelkkää kulissia" ym.

    Toiseksi, blogin pitäjä itsellän on jo nyt kova taakka salailla asiaa. Kertoessaan asian ja saadessaan salaisuuden painavan taakan omilta hartioiltaan, olisi paljon helpompi elää kun iän ikuisen salaisuuden kanssa. Eli tässä ei ole pelkästään kyse Sallan ja Tommin suhteen etenemisestä vaan kirjoittajan omasta mielenterveydestäkin.

    VastaaPoista
  6. Melko ristiin meneviä mielipiteitä löytyy kaikilta ja myös minun mielipiteeni vaihtelee kokoajan. Eniten olen kuitenkin kallistunut sille kannalle, että Sallan ei välttämättä tarvitse tietää minusta ja Tommista, mutta heidän täytyy silti erota.

    Haluaisin puhua Tommille ja käskeä häntä jättämään Sallan, tai muuten kerron kaiken. Erota heidän silti täytyy, sillä on väärin, että Salla luulee olevansa Tommin ainut, mutta totuus on toinen. Jos minä olisin Tommin kanssa, sentään tietäisin, että hän on pettänyt aiemminkin ja osaisin varautua, eikä mahdollinen uusi pettäminen tulisi yllätyksenä.

    Eli periaatteessa en haluaisi, että Salla saa tietää pettämisestä, mutta en myöskään halua, että hän jatkaa Tommin kanssa enää. Tietysti osittain sen takia, että myös minä haluaisin Tommin itselleni, mutta suurimmilta osin sen takia, että en halua, että Sallaa sattuu yhtään enempää.

    Ja viimeinen anonyymi: Viimeinen kappaleesi oli täysin totta. Salaisuutta on valtavan raskasta kantaa, niin raskasta, että välillä tuntuu etten vain kestä enää.

    Kiitos kaikille kommenteista!

    VastaaPoista