Sivut

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Tommi

Mulle tulikin jo aiemman postauksen kommenteissa melko ikävänkin laatuista kommenttia Tommista. Toki ymmärrän, että melko helposti ihmisille syntyy sellainen kuva, että Tommi ei löydä oman ikäistään naista, mutta sanoisin kuitenkin, että asia ei ole näin. Ja sitäpaitsi ikähän on vain numero.

Tommilla on takanaan useita suhteita, niin itseään vanhempien, saman ikäisten kuin nuorempienkin naisten kanssa. Pisin suhde, Tommia vuoden nuoremman naisen kanssa, kesti lähes kaksi vuotta. Tommi kertoo tosi avoimesti kaikista suhteistaan aina jos kysyn ja arvostan sitä todella. Rehellisyys ja avoimuus on tärkeää. Tommin menneisyys ei ole mistään helpoimmasta päästä, mutta siitäkin hän minulle kertoi, eikä salaillut mitään.

Tommin viimeisin suhde päättyi siihen, että nainen petti Tommia. Sen takia olin aluksi melko hämmentynyt, että Tommi pettää Sallaa minun kanssani, kun kuitenkin itse tietää miltä tuntuu tulla petetyksi. Tavallaan kuitenkin ymmärrän Tommia. Luulen, että hän haluaisi erota, mutta on niin huolehtivainen, että pelkää Sallan tekevän itselleen jotain eron jälkeen.

Tommi todella on huolehtivainen ja haluaa kaikille aina parasta, vaikkei siltä aina ehkä vaikutakkaan. Hän ei kannata väkivaltaa, vaan asiat pitää sopia puhumalla ja se on minusta hieno piirre. Tommi on myös ahkera. Hän tekee paljon töitä ja haluaa pärjätä omillaan ilman muiden apua.

Aluksi ihastuin Tommin huumorintajuun ja siihen, miten hän osaa lukea ihmisiä. Hän tietää aina mitä ajattelen ja mitä haluan. Välillä se on jopa ärsyttävää, mutta silti niin suloista. Välillä meillä tosiaankin käy niin, että minä aloitan lauseen ja Tommi sanoo sen loppuun.

Tommi on myös puhelias ja hän löytää aina tilanteeseen sopivat sanat. Mielipiteistään Tommi taas ei luovu millään ja se on jopa hieman ärsyttävää.

Tommi rakastaa autoja. Hän tykkää ajella yöllä pimeässä keskustassa, kuunnella musiikkia ja laulaa mukana. Hän tykkää myös katsoa elokuvia ja käpertyä lämpimän peiton alle kaakaomukin kanssa kynttilöiden valossa.

Vaikka tämä on melko rankkaa odottaa ja odottaa, elää salasuhteessa, minä rakastan sitä miestä. Hän on se kenet haluan.Tätä kirjoittaessa tuli kauhea ikävä... <3

Toivottavasti saitte edes jonkinlaisen kuvan Tommista tämän perusteella, ja toivon, ettei se olisi niin negatiivinen kuva kuin teillä ehkä aiemmin oli. Itse yritän nähdä sen "pettäjä-Tommin" läpi ja nähdä sen todellisen ihmisen siellä takana, ja olen mielestäni onnistunut melko hyvin. Unohtakaa tekin hetkeksi se "pettäjä" -etuliite ja yrittäkää hahmottaa Tommi sellaisena kuin hänet kuvailin. Ihana mies, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti