Sivut

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Knowing things would never be the same. With your empty heart and mine full of pain.

Tommi soitti. Mikään ei mennyt niin kuin olin suunnitellut. Tommi onnistui taas vakuuttamaan minut siitä, että haluaa minut ja vain minut. Hän kuulemma aikoo vain kostaa Sallalle ja ottaa sitten minut. Sanoin, etten odota enää kauaa. Hän lupasi, että saan hänet pian.

Tyhjiä lupauksia vain. Sanoja, joita ei todisteta teoilla. Valheita valheiden perään. Miksi jatkan tätä vielä?

Joka kerta olen menossa päättämään tämän suhteen, muuttamaan asioita ja aina palaan kotiin eikä mikään ole muuttunut. Joka kerta.

Mutta päätin jo, etten edelleenkään ota mitään yhteyttä Tommiin. Jos hän todella haluaa minut, hänen olisi parempi pitää minut tyytyväisenä ja ottaa yhteyttä pian taas.

4 kommenttia:

  1. "Kostaa"? Ei siitä kyllä hyvä seuraa. :( M

    VastaaPoista
  2. Salla on tehnyt niin paljon pahaa Tommille, että periaatteessa ymmärrän, miksi Tommi haluaa kostaa eroamalla silloin kun Salla luulee heillä menevän hyvin, mutta toisaalta minusta on väärin kostaa. Salla tulee kärsimään muutenkin, joten sanoin jo Tommille, etten kannata kostoa. Vaikea minun on kuitenkaan Tommin tekemisiin vaikuttaa...

    VastaaPoista
  3. Kosto ei kyllä munkaan mielestä ton tilanteen kannalta ole kauhean hyvä juttu. Varsinkin kun jos te alatte ihan sitten virallisesti seurustella ja ilman salailuja, tommin jätettyä sallan. Musta tuntuu että salla osaa muutenkin varmaa laskea sen jälkeen yks plus yks ja tajuaa että teillä on ollut jotain jo heidän suhteensa aikana. Salla varmasti katkeroituu asiasta muutenkin niin paljon että saattaa alkaa sabotoida sen jälkeen teidän suhdetta kaikilla mahdollisilla keinoilla. Tosin voihan olla että tommi taas vaan uskotteli sinulle asian olevan noin, ja koittaa pitää sua vaan ns. Varalla tms. Mutta jos asioita ei ala pian tapahtua, siis jossei vielä pitkään aikaan tule muutoksia tommin puolelta, ni suosittelen että koitat vaan unohtaa tommin sen jälkeen. Koska ethän säkään voi sitä ikuisesti odottaa.

    VastaaPoista
  4. Uskon vahvasti, että Salla tulee sabotoimaan meidän suhdetta tulevaisuudessa kaikilla keinoilla, teimme Tommin kanssa mitä vain. En silti kannata kostoa.

    Ja kyllä, olen myös itse ajatellut, että Tommi haluaa vain pitää minua varalla ja yrittää pitää minut tyytyväisenä perustelemalla suhteen Sallaan kostolla. "Olen Sallan kanssa vielä hetken, jotta voin kostaa" Ikinä hän ei kuitenkaan osaa sanoa, kuinka pitkä aika on "hetki".

    En minä kauaa enää odota ja Tommi tietää sen myös. Juuri tänään puhuimme asiasta, ja sanoin, että haluan muutoksia kaikkeen ja pian. Haluan olla Tommi ainut. En mikään varavaihtoehto.

    Kiitos kommentista :)

    VastaaPoista