Sivut

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Come back and make me smile again

Vasta nyt pääsin kirjoittamaan, vaikka eilen lupasin tulla. Tai olisin varmasti päässyt eilenkin, mutta kotiin tultuani menin suoraan nukkumaan.
Menin eilen Tommin työpaikalle, jossa hän ei ollut. Laitoin viestin hänelle ja vaadin selvyyttä asioihin. Mitään ei kuulunut tunteihin, Tommin auto ei ollut pihassa, eikä Sallallakaan näyttänyt olevan ketään kotona. Olin pettynyt, vihainen ja varma erostamme. Sitten Tommi vastasi. "Tulenko yöksi?"
Hetkeksi mieleni sumentui, olin onnellinen ja unohdin kaikki riidat. "Tule vaan.", vastasin. Sitten muistin kaikki ne pettymykset ja ymmärsin, ettei Tommi edes välttämättä tulisi ja olin oikeassa. Ei hän tullut.
Hän ei edes vastannut puhelimeen kun yritin soittaa ja lopulta päätin, että laitan yhden viestin ja sitten annan olla. Siinä luki jotakuinkin "Et ikinä vastannut kysymyksiini, joita aiemmin esitin, mutta se, että jätit tulematta, on selvempi vastaus kuin mikään, mitä olisit voinut sanoa."
Tommi vastasi heti. Hän kuulemma oli ollut baarissa ja sammunut kotiin ennen kuin ehti tulla tänne. Silti en häntä sääli, eikä selitys varmasti ollut edes totta. Sovimme, että näemme tänään, eipä hän tietenkään osannut sanoa, että monelta, mutta lupasi ilmoittaa myöhemmin.
Tuskin hän edes tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti